Sport
DOMAĆIN ZADOVOLJAN, GOSTI RAZOČARANI

Zekić izgubio živce: Neke igrače više neću trpjeti
Objavljeno 11. ožujka, 2018.

Trener Cibalije Mladen Bartolović nastavio je niz pozitivnih rezultata u slavonskim derbijima. Ovo mu je bio četvrti otkako je sjeo na klupu vinkovačkog prvoligaša i još uvijek nije doživio poraz protiv Osijeka.

- Utakmica je opravdala epitet derbija, bar s naše strane. Cilj nam je bio ne dopustiti Osijeku da se razmaše. Uspjeli smo u tome jer osim kaznenog udarca Osječani nisu imali nekakvih velikih prilika. Ne mogu biti nezadovoljan bodom iako smatram kako smo bili bliži pobjedi. Osijek je opasan, ima nekoliko kvalitetnih pojedinaca, što se vidjelo kod kaznenog udarca kada smo Grezdi ostavili previše prostora - rekao je Bartolović.

Njegova je momčad opet bila žustra, rastrčna i agresivna, što je na kraju bio ključni detalj utakmice.

- Osijek je za nas uvijek posebna utakmica. Borili su se, “bacali na glavu“ i na tome čestitam igračima. Uspjeli smo nakon četiri kola probiti led i zabiti pogodak. Vjerujem kako će Barišić i Miličević moći zamijeniti igrače koje smo izgubili tijekom zime kada je realizacija u pitanju.

Cibaliju već u srijedu čeka susret protiv Rudeša. To će biti jedan od najvažnijih okršaja ove sezone.

- Vjerujem kako ćemo ponoviti kvalitetne igre koje smo pružali dosad. Rudeš je dobra momčad, samo treba vidjeti koliko će na njih utjecati promjena trenera. Svi smo svjesni koliko je to za nas važna utakmica, pa pristup treba biti isti kao i u ovom derbiju protiv Osijeka.

Trener Osijeka Zoran Zekić bio je vrlo razočaran izvedbom svoje momčadi. Još jednom su bijelo-plavi podbacili na planu angažmana i agresivnosti, što im se ove sezone prečesto događa u susretima s momčadima iz donjeg dijela tablice.

- Ne znam što pametno mogu reći. Bili smo vrlo slabi, jalovi, neagresivni. Ni u jednom trenutku nismo izgledali kao momčad koja je došla po pobjedu. Je li za to kriva moja taktika ili samo izvedba igrača, ali nismo izgledali dobro, i to je jedina istina. Nemamo gard favorita, na ovakvom terenu ne možeš igrati tako mlitavo - rekao je Zekić.

Nakon razočaravajuće igre u Vinkovcima trener najavljuje kako je nekim igračima “odzvonilo“ kada je u pitanju status prvotimca.

- Odgovornost je prvo na meni jer ja biram momčad, ali vrijeme je da se neki pojedinci konačno trgnu. Neću ih više trpjeti. Imao ili nemao širinu, u susretima koji dolaze morat ću posegnuti za novim rješenjima. Pojedinci su se očito previše uljuljkali, a moja je krivnja što sam im dao toliko kredita. Razočaran sam sobom i sa svime što smo prikazali u ovoj utakmici. Ne znam što nas mora udariti po glavi kako bismo postali sami prema sebi iskreni - zaključio je trener bijelo-plavih. D.Keler

Možda ste propustili...

IZBORILI PLASMAN NA SVJETSKO PRVENSTVO U UZBEKISTANU

Kustić: Uspjeh koji potvrđuje snagu hrvatskog futsala

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike