Tehno
OD 24. DO 27. TRAVNJA 2018. NA OTOKU SVETI NIKOLA

Na konferenciji WinDays18 održat će se više od 150 zanimljivih predavanja
Objavljeno 9. ožujka, 2018.

Microsoft WinDays konferencija, najveće regionalno poslovno-tehnološko okupljanje, počinje u Poreču za 50 dana, a održat će se od 24. do 27. travnja 2018. na otoku Sveti Nikola.

WinDays18 Business donijet će 6 programskih smjerova vezanih uz različite industrijske grane, a drugoga dana bavit će se tehnologijama budućnosti koje mijenjaju poslovanje. WinDays18 Technology tijekom 3 dana imat će više od 130 predavanja, a u Poreč stižu domaći i strani IT stručnjaci. Neki će strani predavači Hrvatsku posjetiti prvi put.

18. WinDays konferenciju otvorit će WinDays18 Business 24. i 25. travnja 2018. Fokus će biti na različitim industrijskim granama, stoga će se prvoga dana razgovarati o poslovnim izazovima u pojedinim industrijskim granama te na koji način primjena Microsoft tehnologije pomaže u transformaciji poslovanja financijskih institucija, proizvodnje, maloprodaje, zdravstva, obrazovanja i javnog sektora. Drugoga dana program će se održavati u velikoj dvorani, u kojoj će keynote predavanja održati nekoliko stranih govornika, među kojima je i Jeremy White, izvršni urednik britanskog magazina Wired. White je stručnjak za trendove i tehnologije budućnosti koje utječu na korisnike i na poslovanje, a često gostuje i govori na događanjima diljem svijeta o temama “Internet of Things” i “Umjetne inteligencije” (AI).

WinDays18 Technology ove će godine u Poreču okupiti više od 130 predavača, a riječ je o stranim i regionalnim IT stručnjacima, među kojima su i Luka Gospodnetić, Damir Zelenić i Adis Jugo. Uz najnovije trendove i tehnologije budućnosti, teme će se baviti integriranim i inteligentnim poslovnim sustavima, sigurnošću informacijskih sustava te rješenjima koja se temelje na otvorenom kodu. Konferencija će se održati od srijede do petka, odnosno od 25. do 27. travnja 2018.M.R.

Najčitanije iz rubrike