Tehno
NOKIA

Predstavljeno 5 novih mobitela
Objavljeno 2. ožujka, 2018.

Kao dodatak novim zadivljujućim Android pametnim telefonima predstavljeno je i novo izdanje kultnog telefon Nokia 8110 u 4G izdanju, uključujući Google Assistenta, Google Maps, Google Search, Facebook i Twitter te povratak kliznog telefona.

Nokia 8 Sirocco

Inspirirana bogatim Nokijinim naslijeđem dizajna, elegantna i kompaktna Nokia 8 Sirocco savršena je kombinacija precizne izrade i smislene inovacije. Pametni telefon Nokia 8 Sirocco bit će dostupan početkom travnja, uz preporučenu cijenu od 749 eura bez poreza i dodatnih davanja.

Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus pretvara trenutke u fotografije usporedive sa stvarnim životom, kombinirajući inovativni optički hardware i algoritme. S poboljšanim Dual-Sightom, dvostruki stražnji senzori sa ZEISS optikom kombiniraju iznimno osjetljivu 12MP širokokutnu glavnu kameru za izvrsne rezultate u uvjetima s malo svjetla i u uvjetima iznimne svjetline, te sekundarnu 13MP kameru, koja ima dvostruki optički zoom, za one trenutke u kojima ste poželjeli da ste bili bliže.

Nova Nokia 6

Na temelju uspjeha svojih prethodnika, nova Nokia 6 sadržava još jače performanse i značajke u kompaktnijem, snažnom tijelu. Brža za više od 60 %, Nokia 6 sada nudi i poboljšani Dual-Sight, ZEISS optiku, USB-C brzo punjenje, kompaktniji omjer tijela i zaslona, Nokia prostorni zvuk te čist, siguran i uvijek ažuriran Android Oreo. Nova Nokia 6 vodi preciznu izvedbu originala na drugu razinu kombiniranjem tijela uređaja koje je izrađeno u jednom komadu iz bloka aluminija serije 6000, tijekom procesa koji je trajao punih 11 sati, uključujući postupak anodizacije i poliranja. Nokia 6 bit će u prodaji početkom travnja uz preporučenu cijenu od 279 eura bez poreza i dodatnih davanja.

Nokia 1

Nokia 1 čini prekretnicu u svijetu pristupačne tehnologije pružajući obožavateljima iz cijelog svijeta pouzdanu kvalitetu koju očekuju od telefona Nokia uz osvježavajuće poznat dizajn. Pružajući većem broju ljudi pristup tehnologiji, Nokia 1 dolazi s Android Oreo (Go edition), verzijom Androida stvorenom za uređaje s 1GB RAM-a ili manje. Nokia 1 pametni je telefon dizajniran kako bi bio brz i responzivan, s pristupom Google Play trgovini kako biste lako našli svoje omiljene aplikacije; od WhatsAppa, Facebooka i Instagrama do mobilnog bankarstva, ali također s naglaskom na aplikacije optimizirane pravo za Android Oreo (Go edition). Nokia 1 imat će globalnu maloprodajnu cijenu od 85 dolara bez poreza i dodatnih davanja. Xpress-on maske prodavat će se odvojeno u azurnoj, sivoj, žutoj i ružičastoj boji po cijeni od 7,99 dolara.

Povratak telefona Nokia 8110

Legendarna Nokia 8110 vraća se u 4G izdanju sa zaobljenim kliznim dizajnom. Nokia 8110 omogućava kristalno čiste VoLTE pozive i savršen je izbor za svakoga tko želi kultni 4G feature telefon ili dodatni telefon. Nokia 8110 bit će dostupna od svibnja uz preporučenu cijenu od 79 dolara bez poreza i dodatnih davanja.M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike