Sport
PRVA HMNL

Osijek Kelme visoko poražen u Dubrovniku
Objavljeno 25. veljače, 2018.

Osječki malonogometaši nisu se baš dobro proveli na gostovanju u Dubrovniku. Square im je jedan od izravnih partnera u plesu između borbe za doigravanje i one za izbjegavanje 11. pozicije, a “petarda” koja je pukla u mreži Željka Konrada ne samo da je pljuska koja peče već znači i bolji međusobni omjer u korist Dubrovčana, što bi konačnici moglo biti važno. Globalno, osim ponešto ponosa, Osijek Kelme tim porazom nije izgubio ništa posebno kada je u pitanju bitka za doigravanje. Susret se relativno dugo lomio, a na kraju se, kao i puno puta ove sezone na gostovanjima Osječana, slomio na stranu domaćina. Pribojavali su se u osječkim redovima iskusnog Tomislava Bevande, ali na kraju im je presudio mladi Blago Gašapar.D. Keler

Rezultati 13. kola

Square (Dubrovnik) - Osijek Kelme 5:0, Albona Potpićan '98 - Uspinjača (Zagreb) 5:2, Vrgorac - Novo vrijeme Apfel (Makarska) 7:3, Brod 035 - Split Tommy 5:4, Futsal Dinamo (Zagreb) - Nacional Zagreb 3:2, Alumnus (Zagreb) - Crnica (Šibenik) 4:4.

SQUARE                        5  (2)
OSIJEK KELME            0

DUBROVNIK - Dvorana Gospino polje. Gledatelja: 300. Suci: Prvi sudac: Josip Knezović i Edo Vulić (oba Split). Strijelci: 1:0 Gašpar (14), 2:0 Cvjetković (19), 3:0 Gašpar (37), 4:0 Primić (39), 5:0 Tikvica (40). Žuti kartoni: Rezo, Tikvica (Square), Pandurević, Konrad (Osijek).

SQUARE: Primić, Tikvica, Džanković, Darrer, Cvjetković, Rezo, Zarač, Konsuo, Nebergoj, Gašpar, Leovski, Turuk.

OSIJEK KELME: Konrad, Mijić, Kundid, Šalaj, Pandurević, Živanović, Dakić, Duvančić, Tot.

Najčitanije iz rubrike