Sport
TEST DVIJE BIJELO-PLAVE MOMČADI

Ozlijedio se Lopa
Objavljeno 25. veljače, 2018.
Prva i druga osječka momčad odigrali su kontrolni susret bez pobjednika

U iščekivanju konačne odluke o tome hoće li i kada igrati protiv Lokomotive, trener bijelo-plavih Zoran Zekić odlučio je svoje snage isprobati protiv značajno redizajnirane druge momčadi koja se sprema za nastavak prvenstva u Trećoj ligi istok.

I naišli su prvotimci na žilavog i motiviranog suparnika koji im je zadao dosta muke svojim agresivnim i angažiranim pristupom. Zapravo, s te strane Zekić je dobio točno ono što je trebao, ili želio. I vidio je opet nesnalaženje svoje momčadi u takvim okolnostima. Dobro, složio je trener bijelo-plavih dvije momčadi za dva poluvremena, isprobavao je neke varijante, ali sigurno neće biti sretan do kraja. Zapravo, on nikada nije sretan do kraja, pa zašto bi bio sada. Tim okršajem na Bikari daleko zadovoljniji može biti Dino Skender, trener druge momčadi, jer je tijekom zime dobio nekoliko vrlo zanimljivih igrača na koje će vrijediti obratiti pozornost tijekom trećeligaškog proljeća.

Uglavnom, susret je donio i glavobolju, jer se ozlijedio Dmitro Lopa. Riječ je o udarcu u potkoljenicu, a kakvo je stvarno stanje ozljede Ukrajinca, bit će jasnije danas, nakon što se obave svi liječnički pregledi. Imali su bijelo-plavi dva kaznena udarca na toj utakmici. Jednog je zapucao Hajradinović (taman smo pomislili kako je Osijek u njemu dobio sigurnog izvođača nap.a.), a drugog je, ne baš pretjerano sigurno (Kukić je bio na lopti), realizirao Ejupi. Dobra je vijest što je zaigrao Borna Barišić, pa bi Osječani protiv Lokomotive mogli izići s gotovo najjačim mogućim snagama. U ovom trenutku izvjestan je samo izostanak Gabrijela Bobana koji ima tri javne opomene pa je prisiljen pauzirati. Neizvjenost oko odigravanja susreta protiv Lokomotive koji je zakazan za utorak još uvijek lebdi u zraku.

- Spremamo se kao da ćemo igrati. Neće to biti idealno za nas, jer ćemo u slučaju nastupa protiv Lokomotive imati dvije utakmice u četiri dana (već u subotu Osijek će biti domaćin Inter Zaprešiću nap.a.), ali moramo to prihvatiti - kazao je Zekić. Dalibor KELER

Najčitanije iz rubrike