Mozaik
ILOČKI REPER

Dante: Treći singl “Kruha i igara”
Objavljeno 23. veljače, 2018.

Iločki reper Dante predstavlja singl “Kruha i igara” kao treći s istoimenog debi albuma. Nakon singlova za koje su snimljeni i videospotovi “Za mene pleši” te “Vladar Svemira” na kojemu se pojavljuje i Mario Huljev, “Kruha i igara” treći je singl s nadolazećeg albuma koji bi se trebao pojaviti u prodaji krajem godine. “Kruha i igara” dobronamjerna je pjesma s velikom količinom zapakiranih upozorenja kao stvorenih za eter. Zarazni refren na kojem se kao gost pojavljuje Filip Tkalčić Dust je sve samo ne površan.

Pjesmu potpisuju Dante i poznati zagrebački producenti Filip Tkalčić Dust i Silvio Pasarić Silver a snimana je i miksana u Sipa Music studiju. Prateće vokale pjevala je Danijela Jelić, a miksao i masterirao Domagoj Perišić.

- Pjesma priča priču naše i vaše svakodnevice, ali ovaj put s osvrtom na globalnu političku situaciju i u zemlji i inozemstvu jer, iskreno, svaka zemlja na svijetu ima slične, ako ne i iste probleme, pa sam sve to a da ne upirem prstom sarkastično i satirično opisao u “Kruha i igara” - rekao nam je Dante. T.K.

Najčitanije iz rubrike