Tehno
CANONOVA NOVA KAMERA LEGRIA HF G26

Kompaktna i lako prenosiva za videosadržaje profesionalne kvalitete
Objavljeno 23. veljače, 2018.

Kompaktna i lako prenosiva LEGRIA HF G26 podiže snimanje filmova na novu razinu i nudi širokokutni objektiv od 28,8 mm s 20x optičkim zumom, vrhunskom optikom, mogućnošću snimanja pri slabom osvjetljenju i kružnom blendom s 8 listova koja može stvarati prekrasne kružne efekte bokeha. Videoentuzijasti i filmaši moći će ovom jednostavnom, a moćnom kamerom snimati iznimne zapise u Full HD 50p kvaliteti za sve kreativne potrebe.

LEGRIA HF G26 nudi cijeli niz revolucionarnih značajki kojima osigurava precizno i visokokvalitetno snimanje i u najtežim uvjetima. Inteligentna stabilizacija slike (IS) kompenzira pomake kamere na pet osi, što je ključno za mirno snimanje u pokretu. Zahvaljujući naprednom IS-u, snimljeni su zapisi glatki, čak i uz ekstreman zum. Da bi podržavala Full HD oštrinu, LEGRIA HF G26 nudi trenutačno automatsko fokusiranje koje hitro i precizno prepoznaje mjesto i udaljenost objekta snimanja, pa snimanje superpreciznih Full HD videozapisa nikad nije bilo lakše.

Korisnici mogu s pomoću prekidača s tri položaja jednostavno prelaziti iz ručnog načina rada u automatski ili način Cinema bez promjene pojedinačnih postavki. S optičkim zumom od najviše 20x LEGRIA HF G26 omogućuje kreativno snimanje raznih videozapisa, od širokih kutova do ekstremnih krupnih planova, pri čemu se svi objekti, čak i oni udaljeni, vide u fantastičnoj Fulll HD kvaliteti. S pomoću širokog dinamičkog raspona od 600 posto i prikaza u kojima su označeni objekti visoke važnosti LEGRIA HF G26 snima visokokvalitetan Full HD 50p zapis s jednoliko raspoređenim tonovima i uravnoteženim područjima svjetline brzinom od 35 Mb/s. Krajnji rezultat jesu prekrasne videosnimke izravno s kamere.

Ova je kamera doista pouzdan alat jer ima i dva utora za SD karticu za neprestano snimanje i temeljito sigurnosno kopiranje. LEGRIA HF G26 ima HDMI terminal za cijeli niz naprednih sučelja, uključujući 3,5-milimetarske priključke za slušalice i mikrofon, a tu je i priključak Mini Advanced Shoe. Ugrađeni izlaz za slušalice sa 16 postavki glasnoće zbog preciznosti i ulaz za mikrofon unaprjeđuju audiomogućnosti ovog uređaja i olakšavaju kvalitetno snimanje intervjua i vlogova. Uz ovu bogatu ponudu značajki stvaratelji sadržaja moći će sa sigurnošću ispuniti sve svoje kreativne potrebe.M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike