Osijek
OSNOVNA ŠKOLA ANTUNA MIHANOVIĆA

Seminar o pokretu, igri i razvoju djece
Objavljeno 22. veljače, 2018.

U petak, 23. veljače u poslijepodnevnom terminu i u subotu, 24. veljače u prijepodnevnom terminu u Osnovnoj školi Antuna Mihanovića, Ulica Ivana Gundulića 5a, održat će se praktični seminar “Bothmer: učenje i razvoj kroz pokret i igru” koji je namijenjen učiteljima razredne nastave, nastavnicima tjelesne i zdravstvene kulture te svima zainteresiranima za učenje kroz pokret, igru i cjeloviti razvoj djece. Seminar će voditi Martin Baker, voditelj međunarodnog studija Bothmer gimnastike (Bothmer Movement International).

Martin Baker radi kao učitelj u školi Michael Hall Waldorf (Engleska) i više od 30 godina podučava gimnastiku, sport i kretanje i jedan je od vodećih stručnjaka Bothmer Movement Internationala. Na njegovim seminarima sudionici uz teorijsku osnovu i puno pokreta dobivaju i mnoge praktične savjete koji mogu biti korisni za vlastiti rad i život. Organizator događaja je udruga ISKRA waldorfska inicijativa i program je pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te je od njih djelomično financiran.

Inače, donacija za troškove predavača i organizacije (za oba dana) iznosi 100 kuna po osobi, a moguće ju je uplatiti preko žiroračuna: IBAN: HR74 2340 0091 1107 1146 2. F.M.

Možda ste propustili...

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

Najčitanije iz rubrike