Mozaik
GORAN KARAN: “MOJA KOŠULJA”

Spotom najavio koncert u Lisinskom i novi album
Objavljeno 20. veljače, 2018.

Goran Karan novim spotom “Moja košulja” najavljuje novi album “Glas juga” koji će se ovoga tjedna naći u prodaji u izdanju Scardone. Krajem travnja održat će i koncert u KD-u Vatroslav Lisinski uz posebne goste. Za Gorana će 2018. biti uistinu značajna godina. Od prošlog studijskog albuma “Čovik tvoj” prošlo je pet godina i njegova vjerna publika s nestrpljenjem očekuje izlazak novog. Pjesma “Moja košulja” je senzualna i poziva na ples, te se činila pravim odabirom za najavu novoga albuma. U izradi spota sudjelovali su profesionalni plesači koji su svojim pokretima odlično istaknuli atmosferu pjesme, a snimalo se u Splitu i Šibeniku.

 

 

- Pjesma 'Moja košulja' najavni je singl mog novog albuma “Glas juga”, u izdanju Scardone. Uz izvrsnog Nikšu Bratoša u ulozi producenta i multiinstrumentalista, tu je i Zlatan Došlić koji je odsvirao klavir i harmoniku. Za “Moju košulju” napisao sam stihove i glazbu, a slika koja me inspirirala za pjesmu je jako intrigantna; žena koja oblači mušku košulju... Taj prizor odaje vrlo intiman trenutak potvrde bliskosti i odluke o budućnosti veze. Odijevanje košulje voljene osobe čin je osobnog izbora i siguran znak da se jučerašnja ljubav prelila u današnji dan. I nakon tanga - tango, dame biraju. Tako je to uvijek u ljubavi. U spotu za pjesmu, kojeg je radio još jedan dugogodišnji prijatelj i suradnik, Željko Petreš, sudjeluju plesači plesnog kluba Mambo iz Splita, lijepi i talentirani mladi ljudi koji su “Mojoj košulji” svojom energijom donijeli strast tanga. Spot smo snimali u Splitu i Šibeniku, a uz prepoznatljive vanjske prostore splitske Dioklecijanove palače, plesalo se i u kavani Luxor, te u šibenskom Muzeju grada Šibenika - priča Karan.

Goran će 23. travnja održati i koncert u hramu glazbe, KD-u Vatroslav Lisinski, gdje će svojoj publici predstaviti svoje najveće hitove, kao i pjesme s novog albuma. Na pozornici će mu se kao gosti pridružiti Severina, Petar Grašo i Providenca. Sa Severinom je Goran u protekloj godini dosta surađivao, zajedno su nastupili u mjuziklu “Naša bila štorija” koji su u 2017. izveli u Splitu, Zagrebu, Ljubljani i Mariboru. U mjuziklu pjevaju duet “Sta je svit”, pjesmu koja je na izvedbama uživo osvojila publiku. T.Kvorka

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike