Sport
STOLNOTENISKA SUPERLIGA

“Vodeni” samo korak do play-offa
Objavljeno 19. veljače, 2018.

Stolnotenisači Vodovod Osijeka napravili su golem posao u 14. kolu Superlige. Na svom su terenu, u dvorani Gradskog vrta sa 4:1 svladali izravnog suparnika za plasman u doigravanje za prvaka Hrvatske, zagrebački GSTK, i učvrstili se na trećem mjestu superligaške tablice. Ovom pobjedom “vodeni” su napravili velik korak prema play-offu gdje su već sigurni dubrovački Libertas i varaždinski Starr, no za preostala dva mjesta bore se četiri momčadi i u tom društvu Osječani trenutačno najbolje stoje. Nalaze se odmah iza vodećeg dvojca s deset pobjeda i četiri poraza, a u leđa im gledaju Pula (9-5), GSTK (8-6) i Dugo Selo (8-6).

Iako je GSTK u Osijek stigao s ciljem “uzeti bodove”, u Zagreb se vratio praznih ruku. Nisu Mustapić, Maglić i Tica mogli puno protiv sjajnog Vjekoslava Zovka te neuništivog Dragana Kneževića. Zovko u drugom dijelu sezone igra sjajno, niže pobjede i drži Vodovod u vrhu tablice, a Knežević iz kola u kolo dvostruko mlađim dečkima dijeli stolnoteniske lekcije.

Do kraja reguralnog dijela Superlige još su četiri kola, momčad Vodovod Osijeka još mora odmjeriti snage s dvojcem s vrha, Libertasom i Starrom, slabom Podravkom te u zadnjem kolu u svojoj dvorani dočekuje vrlo neugodnu i kvalitetnu Pulu. I. Li.

Vodovod Os.           4
GSTK                      1

Zovko - Mustapić 3:0, Knežević - Maglić 3:2, Banek - Tica 0:3, Zovko/Banek - Maglić/Mustapić 3:2, Zovko - Maglić 3:1

Najčitanije iz rubrike