Sport
KAO U MUĆKAMA

Igrači WBA ukrali taksi
Objavljeno 18. veljače, 2018.

Engleski The Sun objavio je priču kako su četvorica igrača West Bromwich Albiona ukrala taksi u Barcelini, gdje je premijerligaš boravio na minipripremama proteklog tjedna. Incident je prvo potvrdila policija u Barceloni koja je u izjavi za medije kazala kako su četiri osobe boravile u središtu grada gdje je sve bilo zatvoreno te su naručili taksi kako bi se odvezli do McDonaldsa.

- U jednom trenutku vozač je napustio vozilo, nakon čega su četvorica putnika preuzela vozilo kojim su se vratili u hotel i parkirali ga u njegovoj blizini, što je potvrdio recepcionar. U osam sati ujutro taksi je vraćen vlasniku - izjavili su iz policije najvećeg grada Katalonije.

Iz West Bromwicha potvrdili su kako je riječ o njihovim igračima te su pokrenuli i internu istragu kako bi otkrili o kome je riječ. Istraga nije dugo trajala, već su se igrači sami otkrili kako bi spriječili da glasine naštete njihovim suigračima. Riječ je o četvercu kojeg čine Jonny Evans, Gareth Barry, Jake Livermore i Boaz Myhill, koji su se u priopćenju ispričali suigračima, treneru i navijačima. No, njihov menadžer Alen Perduw bio je prilično razočaran ovakvim postupkom svojih igrača, jer su prije svega prekršili “policijski sat”, zabranu izlaska iz hotelske sobe nakon ponoći. Naravno, britanski tabloidi zabavljaju se sada ovom četvorkom nogometaša, čiji su potez krađe taksija usporedili s legendarnom serijom Mućke. Inače, West Bromwich Albion nalazi se na posljednjem mjestu Premier lige, a njihov veliki fan je i Goran Ivanišević. K.L.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku