Osijek
PROPUST “GERMANIA SPORTA” RAZLJUTIO IGRAČE

U Antunovcu nudili klađenje na
“Nemačku, Španiju, Holandiju...”
Objavljeno 16. veljače, 2018.

“Kakva Holandija? Kakva Nemačka? Španija?” pobunili su se posjetitelji cafe-bara “Ipsilon” u Antunovcu kada su u petak uzeli u ruke ponudu za klađenje iz kladionice “Germania Sport”. Ponude su, naime, bile otisnute na srpskom jeziku.

- Nisam mogao vjerovati kad sam vidio ponude za klađenje na ekavici, i to u kladionici u koju zalazim godinama. Mislim da je ovo velik propust i stvarno sam se jako uzrujao. Nadam se da se u drugim kladionicama ovakvo što nije dogodilo i savjetovao bih djelatnicima da više vode računa o tome kakve ponude izbacuju i da na njima ne piše “pobeda” ili “tačan” – poručio je igrač iz Antunovca, dodavši da je cjelokupan tekst bio ispisan ekavicom.

Kako nas je izvijestio djelatnik iz call-centra “Germania Sporta” u Zagrebu, slučaj se dogodio samo u Antunovcu, gdje je djelatnica nenamjerno isprintala ponudu na srpskom jeziku. Štoviše, bio je to njezin prvi radni dan. Djelatnica je, naime, na tipkovnici zaboravila “prebaciti” tekst na hrvatski jezik.

- Ovo je pojedinačni incident, koji se zalomio, i nije se dogodio u svim poslovnicama, već samo u poslovnici u Antunovcu. Igrač nas je zvao i bio je ogorčen te smo u roku od nekoliko sekundi riješili problem – poručio je djelatnik call-centra “Germania Sporta”, dodavši kako im je to prvi takav slučaj. M. Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike