Sport
NAKON SMJENE U ŽOK-U OSIJEK

Franićev raskid rješava nova uprava
Objavljeno 15. veljače, 2018.

Burno je bilo sredinom tjedna u Ženskom odbojkaškom klubu Osijek. Neizvjesnost oko borbe za ostanak u elitnom razredu natjerala je čelništvo i na promjenu trenera. Branislava Franića naslijedio je dvojac Miroslav Đekić-Dario Fančović, koji će zajednički debi imati u subotu kod zagrebačkog Olimpika. No dok se igračice i novi dvojac pripremaju za predstojeća iskušenja, sada već bivši trener očekuje razgovor oko uvjeta raskida ugovora. Franić nam se javio jučer, pomalo u dvojbi, jer, kaže, ne zna s kime točno treba sjesti za stol.

- Odluku o smjeni dobio sam SMS-om. U njemu mi je javljeno da je održana skupština na kojoj je izabrano novo vodstvo, koje je odlučilo da više nisam trener prve ekipe. Što se tiče uvjeta raskida, rečeno mi je da očekujem poziv novog predsjednika, s kojim bih razgovarao o toj temi. No u Glasu Slavonije sam pročitao da je predsjednik i dalje Toni Brdarić, stoga ne znam čiji poziv mogu očekivati - kaže Franić, koji očito želi da se njegov rastanak od kluba odradi u dogovorenim okvirima.

Kako smo doznali, doista će doći do promjene na čelu kluba, ali će to biti riješeno sljedećeg tjedna. A ugovor prema Franiću, kako se tvrdi, bit će ispoštovan. N. B.

Najčitanije iz rubrike