Osijek
OSJEČKI LOVE SHOPPING

Ljubav pokreće sve pa i gospodarstvo!
Objavljeno 14. veljače, 2018.

Ljubav pokreće sve pa i gospodarstvo! Uz tu je krilaticu u srijedu otvoreno “Valentinovo uz Osječki love shopping”. Cjelodnevna je manifestacija, u svome četvrtom izdanju održana u ugodnom prostoru “dnevnog boravka” Esseker centra, okupila lokalne poduzetnike i obiteljska poljoprivredna gospodarstva, koji su po primjerenim cijenama ponudili svoje proizvode.

“Uvijek ima zaboravnih, ima onih koji nemaju ideju što kupiti, pa je ovo odlična prigoda da na jednom mjestu dobiju inspiraciju”, rekao je Domagoj Šuster u ime glavnog organizatora, tvrtke “Osijek danas”.

I u tome su dobili znatnu potporu i Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, pa su dožupan Goran Ivanović i dogradonačelnica Žana Gamoš pozdravili izlagače i posjetitelje. Svoj obol, kao suorganizator, dala je i tvrtka Osječki sajam, i to ne samo deklarativno. “Ovim još jednom ukazujemo na naše usmjerenje na poticanje poduzetništva. Želimo biti alat za sve poduzetničke ideje”, ne skriva Alen Vukašinović, direktor Osječkog sajma.

A pripremili su i nagradni natječaj - “Ljubav je...”. Posjetitelji su bili pozvani da napišu kratku misao o tome što za njih znači ljubav. “Najkreativnija će misao biti nagrađena vaučerom od 300 kuna iskoristivim u Slavonskoj kući. Dobitnik će biti objavljen na Facebook i mrežnoj stranici Sajma u četvrtak u 13 sati”, objašnjava Maja Stanković iz Osječkog sajma.

Posljednih godina na ovim su prostorima važno mjesto dobili i vinari - ovom prigodom poseban, “ljubavni” štand imala je vinarija Svijetli dvori iz Karanca. No manifestacija nije bila samo prodajna, cijelo je poslijepodne obilovalo glazbeno-scenskim programom. U večernjim je satima uprizoren glumački perfomas “Ljubavni napitak”, koji je na satiričan način progovorio o odnosima muškarca i žene... D. Kuštro

Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

NA DAN PARLAMENTARNIH IZBORA

Trgovine koje rade 17. travnja

Najčitanije iz rubrike