Osijek
DOKTORSKI STUDIJ KOMUNIKOLOGIJE

Natječaj za upis pete generacije
Objavljeno 13. veljače, 2018.

Doktorska škola Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, raspisala je natječaj za upis pete generacije doktoranada na sveučilišni poslijediplomski interdisciplinarni doktorski studij Komunikologija. Riječ je o jedinom doktorskom studiju komunikologije u Hrvatskoj, nakon čega studenti stječu akademski stupanj doktora znanosti te kompetencije za samostalno istraživačko djelovanje u matičnom znanstvenom području, polju i grani.

Poslijediplomski doktorski studij Komunikologija traje tri godine (šest semestara), a namijenjen je svima koji žele steći najviša teorijska i visokostručna znanja u području javnog komuniciranja, angažiranima u akademskim i javnim institucijama, gospodarstvu, medijima, politici, kulturi i brojnim drugim oblicima društvenog i javnog djelovanja. Nastava na doktorskom studiju izvodi se u Zagrebu, na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

“Budući da se javno komuniciranje izrazito razvija i diversificira, poglavito pod utjecajem informacijskih i komunikacijskih tehnologija, raste i želja za obrazovanjem i usavršavanjem, podjednako u području komunikološke struke i akademskog obrazovanja i istraživanja. Očekujemo kako će se i ove godine na natječaj prijaviti velik broj zainteresiranih, od kojih će se na studij upisati oni najbolji, što će – uz visoke standarde izvedbe studija – dodatno pridonijeti njegovoj kvaliteti”, kaže prof. dr. sc. Pero Maldini, voditelj studija.

Dodatne informacije zainteresirani kandidati mogu saznati na www.unios.hr/doktorska-skola ili e-mail adresi: jmagdika@nios.hr te na telefon: 031/224-143. I.R.G.

Možda ste propustili...

PROJEKT PORC-A I OPĆINE ERDUT

Konferencija “EDU-BIZ.ER.”

OTAC OČAJAN ZBOG DISKRIMINACIJE

Štrajka glađu jer ne može vidjeti svog sina

ROTARACT KLUB OSIJEK

Predavanje Davora Rostuhara

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

"OSVJEŽIVAČE ZRAKA" DILAJU I DJECA U ŠKOLAMA

Drogiraju se i po kafićima, svako malo dolazi Hitna

2

DJECA U STRAHU:

"Bojimo se za sebe i prijatelje"

3

BUNA U BANOVOJ: ZAROBLJENI NA GRADILIŠTU

Dječak na gradilištu slomio nogu, ljudi ne mogu iz kuća

oglas