Osijek
U RIJECI LJUBAVI OD 15. VELJAČE

Podjela paketa života
Objavljeno 13. veljače, 2018.

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi namaknula je, uz pomoć dobročinitelja i donatora, hranu koju će podijeliti u tisuću paketa života za veljaču. Podjela će početi 15. veljače u 10 sati i trajat će do kraja mjeseca, odnosno dok traju zalihe, svakim danom od 10 do 14 sati. Stoga, kažu u udruzi, nema potrebe za stvaranjem gužve i dugih redova.

Predsjednica Udruge Štefica Čučak ističe kako je sretna što i nakon isteka projekta od 30. rujna 2017. već pet mjeseci ipak redovito uspijevaju složiti pakete s 14 proizvoda za svoje korisnike.

- U paketima su brašno, šećer, ulje, tijesto, riža, polutrajne kobasice, rajčica, pučka kobasica, pekmez, jaja, mlijeko, sol i higijenske potrepštine, a postoji mogućnost da nam stigne još neka donacija koja će onda biti uvrštena u podjelu. Ovu su podjelu paketa omogućili: Druga zagrebačka gimnazija, Crveni križ Slatina, Žito, Lions club Osijek-Drava, Revizija UZDR, Mario Topić, Filip Babić, Moli i radi, Kristina Ružić, Marko Spajić — humanitarna zabava, B. Vratačnik, Global Union, Delollite, Adriatic, Violeta i mnogi drugi - kaže Čučak.

Dodaje kako Udruga u evidenciji ima dvije kategorije korisnika - jedna su oni sa socijalnim iskaznicama koje izdaje Grad, ali financijski ne pokriva pakete, te oni s osobnim iskaznicama koji imaju cenzus od 805 do 1600 kuna.

- Nažalost, morali smo 40 korisnika iz druge kategorije izdvojiti, jer nisu dostavili potrebne dokaze da su u socijalnoj potrebi - kaže Čučak. D. Pejić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

"OSVJEŽIVAČE ZRAKA" DILAJU I DJECA U ŠKOLAMA

Drogiraju se i po kafićima, svako malo dolazi Hitna

2

DJECA U STRAHU:

"Bojimo se za sebe i prijatelje"

3

BUNA U BANOVOJ: ZAROBLJENI NA GRADILIŠTU

Dječak na gradilištu slomio nogu, ljudi ne mogu iz kuća

oglas