Crna kronika
NOĆNI POŽAR U KORANSKOJ ULICI U OSIJEKU

Brzom intervencijom uspjeli spasiti kuću
Objavljeno 13. veljače, 2018.

OSIJEK - Operativno je dežurstvo osječkih profesionalnih vatrogasaca u ponedjeljak, u 3.48 sati, pozvano u pomoć zbog požara u kući u Koranskoj ulici u Osijeku. Na intervenciju je bilo upućeno devet vatrogasaca s dva vozila.

- Dolaskom na mjesto intervencije u 3.53 sati, utvrdivši da gori soba u prizemlju obiteljske kuće, odmah smo pristupili gašenju nastalog požara. Brzom intervencijom spriječili smo daljnje širenje požara na cijelu kuću. Isključili smo struju u kući, otvorili sve prozore te nadtlačnim ventilatorom izdimili sve prostorije u kojima se nakupio dim. Termo kamerom pregledali smo opožarenu prostoriju i iznijeli dio nagorenih stvari izvan objekta - doznajemo iz Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek. U požaru je oštećena soba u prizemlju kuće, ormar, dva kauča, dvosjed, fotelja, televizor, stolić za televizor, osobne stvari, posteljina i tepih. Hodnik je u prizemlju začađen. Nakon što policija obavi očevid, znat će se točan uzrok izbijanja požara.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska obavila je očevid u pomoćnoj prostoriji 62-godišnjaka u Ulici Vladimira Nazora u Iloku, gdje je požar izbio u subotu oko 23.30 sati. Očevidom je utvrđeno da su požar izazvala sitna drva za potpalu peći koja su bila odložena neposredno uz dimovodnu cijev. U požaru je izgorio dio krovišta, a šteta iznosi više tisuća kuna. Požar u kojem, srećom, nitko nije ozlijeđen ugasili su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Ilok.S.Lacić

Možda ste propustili...

KAZNENA PRIJAVA ZBOG OŠTEĆENJA TUĐE STVARI

Traži se piroman koji je zapalio kontejner

POŽARI I OŠTEĆENJA OD UDARA GROMOVA

Stradali uređaji koji su bili pod naponom

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TRAGEDIJA U POPOVCU

U slijetanju auta poginuo putnik, vozač ozlijeđen

2

UHIĆENA DVA PIJANA VOZAČA

Izazvao nesreću sa 3,80 promila u krvi

3

TRAGIČNA NESREĆA NA RADU U POPOVAČI

Radnik poginuo od strujnog udara kod silosa