Crna kronika
NOĆNI POŽAR U KORANSKOJ ULICI U OSIJEKU

Brzom intervencijom uspjeli spasiti kuću
Objavljeno 13. veljače, 2018.

OSIJEK - Operativno je dežurstvo osječkih profesionalnih vatrogasaca u ponedjeljak, u 3.48 sati, pozvano u pomoć zbog požara u kući u Koranskoj ulici u Osijeku. Na intervenciju je bilo upućeno devet vatrogasaca s dva vozila.

- Dolaskom na mjesto intervencije u 3.53 sati, utvrdivši da gori soba u prizemlju obiteljske kuće, odmah smo pristupili gašenju nastalog požara. Brzom intervencijom spriječili smo daljnje širenje požara na cijelu kuću. Isključili smo struju u kući, otvorili sve prozore te nadtlačnim ventilatorom izdimili sve prostorije u kojima se nakupio dim. Termo kamerom pregledali smo opožarenu prostoriju i iznijeli dio nagorenih stvari izvan objekta - doznajemo iz Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek. U požaru je oštećena soba u prizemlju kuće, ormar, dva kauča, dvosjed, fotelja, televizor, stolić za televizor, osobne stvari, posteljina i tepih. Hodnik je u prizemlju začađen. Nakon što policija obavi očevid, znat će se točan uzrok izbijanja požara.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska obavila je očevid u pomoćnoj prostoriji 62-godišnjaka u Ulici Vladimira Nazora u Iloku, gdje je požar izbio u subotu oko 23.30 sati. Očevidom je utvrđeno da su požar izazvala sitna drva za potpalu peći koja su bila odložena neposredno uz dimovodnu cijev. U požaru je izgorio dio krovišta, a šteta iznosi više tisuća kuna. Požar u kojem, srećom, nitko nije ozlijeđen ugasili su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Ilok.S.Lacić

Možda ste propustili...

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

Najčitanije iz rubrike