Kultura
MIA BEGOVIĆ I LUDENS TEATAR

Kod nje starenje ne postoji ni kao glagol u jeziku
Objavljeno 13. veljače, 2018.

KOPRIVNICA - U Domu mladih Koprivnica (17. veljače) gostuje monodrama Ludens teatra “Sve što sam prešutjela” s Mijom Begović i u režiji Ivana Lea Lema.

Glumica u ranim 50-ima samoironično, otvoreno, iskreno i duhovito priča o svojim životnim iskustvima, o svojim usponima i padovima i kako su ju samo njezin bezuvjetni optimizam i vizija boljeg sutra održali u najtežim životnim trenutcima.

Kroz priču na sceni, Mia gledateljima podastire svoje uspjehe i neuspjehe, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli svoj život i u trenutcima kada je umorna i iscrpljena i kada je dotjerana i glamurozna.

Pričajući o svom djetinjstvu, odrastanju, kao i “zrelenju”, jer za nju starenje ne postoji ni kao glagol u hrvatskom jeziku, zabavlja publiku svojim pričama o profesiji, kolegama, prijateljstvima, ljubavi, odgovara na najčešća pitanja koje joj postavljaju publika i poštovatelji trač-rubrika, te otkriva kako se nosila sa životnim stresovima skrivajući se iza glumačke maske... N.Vek.

Možda ste propustili...

POD NAZIVOM “CRTAM. STVARI POSTAJU ČUDNE”

Izložba umjetnice Marije Ančić u Galeriji Kulturnog centra Osijek

FOOZOS OBILJEŽIO 150. OBLJETNICU ROĐENJA IVANE BRLIĆ-MAŽURANIĆ

Predstava “Blagoslov” u čast našoj velikoj književnici

Najčitanije iz rubrike