Crna kronika
BJEŽAO OD POLICIJE

Pronađeno mrtvo tijelo mladića
Objavljeno 12. veljače, 2018.

LOKVE

Policija je na području Lokava pronašla mrtvo tijelo nestalog 22-godišnjaka, koji se dva dana prije, kod naplatne postaje u Lučicama, nije zaustavio na svjetlosne znakove za zaustavljanje policijskih službenika Policijske postaje Delnice, izvijestili su iz primorsko-goranske Policijske uprave. Točan uzrok smrti 22-godišnjeg hrvatskog državljanina utvrdit će se na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci, a utvrđivanje okolnosti događaja je u tijeku.

Pripadnici Specijalne jedinice policije Rijeka počeli su u subotu ujutro tragati za 22-godišnjakom čiji je nestanak u petak prijavljen u delničkoj Policijskoj postaji. On se u četvrtak, 8. veljače u 23.30 sati, kod naplatne postaje u Lučicama, nije zaustavio na svjetlosne znakove za zaustavljanje, koje su davali policijski službenici Policijske postaje Delnice, nego je nastavio voziti do predjela Špičunak te je ondje ostavio osobno vozilo s troje putnika i udaljio se pješice. Policijski službenici su u više navrata obilazili teren, no nisu ga zatekli na navedenom području.

Nakon što je 9. veljače popodne prijavljen njegov nestanak, policija je poduzela mjere traganja za nestalom osobom, a u što su bili uključeni i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja. Riječka Specijalna jedinica policije nastavila je traganje te je tijelo nestale osobe pronađeno u subotu na izuzetno nepristupačnom šumskom terenu na području Lokava. Na mjestu događaja proveden je očevid, a zbog otežanih uvjeta i pristupa mjestu nalaska izvlačenje tijela trajalo je više sati, naveli su iz policije.H

Možda ste propustili...

ZLOČIN U ĐURĐENOVCU

Otac ubijen, sin priveden

OČEVID POŽARA U GRABOVCU

Šteta od požara 600.000 kuna

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana