Sport
ZEKIĆ DOBIO "DESETKU"

Santini 2,5 godine u Osijeku, Mikulić u Moldaviju
Objavljeno 9. veljače, 2018.

Ono što je posljednjih dana bilo sasvim izvjesno sada je postalo i službeno. Vratar Krševan Santini potpisao je s Osijekom dvoipolgodišnji ugovor. Trener Zoran Zekić taj je transfer komentirao na šaljiv način: “Tražio sam da mi se dovede 'desetka' i dobio sam je.”

Santini je, naime, iako vratar u Inter Zaprešiću, nosio dres s brojem deset. Zanimljiva Zekićeva primjedba koja samo potvrđuje dobro raspoloženje u taboru osječke momčadi.

Dolazak Santinija znači odlazak Zvonimira Mikulića, koji je ionako bio izvjestan. On će se najvjerojatnije vratiti u redove moldavskog Šerifa, čija je vrata uspješno čuvao jesenas kada je bio na posudbi. Sada bi trebao tamo otići kroz transfer. Želja je obostrana, a malo je zapelo oko uvjeta, točnije odštetnog zahtjeva koji ima Osijek. Moldavci nisu baš široke ruke kada je u pitanju odšteta, ali i neki drugi detalji posla, pa su pregovori u tijeku, ali valjda će klubovi pronaći nekakvu sredinu koja će biti zadovoljavajuća za sve.

Prema svemu sudeći, Santini neće biti jedino novo lice ove zime u Gradskom vrtu. Iako sve nekako teče sporo jer sezona već kreće sljedećeg tjedna bi Zekić trebao dobiti još poneko igračko pojačanje kojim će proširiti i zaoštriti konkurenciju u borbi za momčad.

- Ne mogu i neću to komentirati. U ovom trenutku sam fokusiran samo na utakmicu s Dinamom, a ne na to što će se događati u posljednjem tjednu prijelaznog roka - zaključio je trener NK Osijek. D.Kl.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini