Regija
DOBRA GOSPODARSKA PRIČA

U Županji otvoren Sajam zlatne niti
Objavljeno 8. veljače, 2018.

Gradonačelnik Županje i saborski zastupnik Davor Miličević jučer je na Trgu kralja Tomislava otvorio VIII. Sajam zlatne niti, koji se održava u okviru 51. Šokačkog sijela. Oko 80 izlagača iz Hrvatske i susjedne BiH - udruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, domaćih radinosti, obrta i zadruga - ondje će sve do nedjelje, 11. veljače, izlagati svoje proizvode. Miličević im je zaželio najsrdačniju dobrodošlicu i dobru prodaju, izrazivši uvjerenje da će kupci biti zadovoljni bogatom ponudom kvalitetnih domaćih proizvoda. Poručio je da će se i dalje raditi na proširenju i obogaćivanju Sajma zlatne niti i podizanja njegove ponude na još višu razinu, jer iz godine u godinu Sajam privlači sve više sudionika i posjetitelja.

- Nagodinu će svim izlagačima Grad Županja platiti štand. Tako ćemo imati još više izlagača, jer cilj nam je povećati broj dana i pridonijeti još većoj uspješnosti Sajma. Ovo je jako dobra priča i vjerujem da ćemo svi skupa napraviti dobar posao. Želimo da Šokačko sijelo i Sajam zlatne niti postanu dio naše gospodarske djelatnosti - poručio je Miličević.

Nazočnima se prigodnim riječima obratio i direktor Ureda TZ-a Županja Mirko Bačić poželjevši izlagačima, posjetiteljima i svim ljudima dobre volje da uživaju u Šokačkom sijelu, Sajmu, druženju i svemu onome što će se u Županji događati do utorka, 13. veljače. TZ Županje u suradnji s Mesnicom AS jučer je sve izlagače počastio domaćim slavonskim specijalitetima. Za dobro raspoloženje pobrinuo se TS Dijamanti, a posjetitelji Sajma, koji će do nedjelje biti otvoren od 9 do 17 sati, mogu uživati i u bogatoj ugostiteljskoj ponudi na Trgu. M.L.O.

Nagodinu će svim izlagačima Grad Županja platiti štand, kazao je Davor Miličević

Možda ste propustili...

POŠUMLJAVANJE ADICE

Zasađeno 1125 sadnica drveća

SLATINA NA VIROVITIČKOM SAJMU VIROEXPO

Grad je objedinio slatinske izlagače

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana