Tehno
IZ SUSTAVA E-GRAĐANI

Pristup na online tečajeve Srca
Objavljeno 9. veljače, 2018.

Uslugama u sustavu e-Građani mogu pristupati svi registrirani korisnici koji posjeduju elektroničku vjerodajnicu.

Uz velik broj drugih usluga kojima se već može pristupati preko sustava e-Građani, svi građani koji ga rabe, brzo i jednostavno mogu pristupati sustavu za e-učenje Srca (http://lms.srce.hr) i samostalno učiti s pomoću online tečajeva Srca. U širokoj ponudi besplatnih tečajeva iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija polaznici se mogu upoznati ili proširiti svoja znanja o uporabi računala i uredskih alata (Word, Excel, PowerPoint i Access) te drugim područjima, kao što su e-učenje, Linux, Creative Commons licence, IT sigurnost ili programski jezik R, a popis se tečajeva neprestano dopunjuje novim naslovima.

Članovi akademske zajednice (studenti, nastavnici i djelatnici visokih učilišta te javnih instituta) tečajevima mogu pristupati uporabom svojeg elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr. Sustav e-Građani prepoznat je kao sustav koji će svim drugim građanima omogućiti jednako jednostavan pristup online tečajevima.

Online tečajevi odličan su izbor za osobe kojima je potrebna veća fleksibilnost u vezi s mjestom, vremenom i tempom učenja. Trenutačno je u sustavu za e-učenje tečajeva Srca registrirano čak 6619 korisnika, što potvrđuje veliko zanimanje za takvu vrstu učenja. M.R.

Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike