TvObzor
AXN ADRIA: SPECIJALCI

Moderna verzija serijala iz 70-ih
Objavljeno 9. veljače, 2018.
Prva sezona “Specijalaca” sadržavala je 20 epizoda, ali su naknadno realizirane još dvije, a u našoj regiji premijerno ce se moci pogledati od 14. veljace u tjednom terminu srijedom u 21 sat

Američka akcijska serija “Specijalci” regionalnu premijeru doživjet će 14. veljače u 21 sat na AXN Adriji. Serijal je to inspiriran istoimenom serijom iz 1975. te blockbusterom iz 2003., a u glavnoj ulozi se našao Shemar Moore.

Shemar Moore igra Daniela Honda Harrelsona, rođenog i odraslog u Los Angelesu čiji je novi zadatak voditi jedinicu za specijalne namjene, posljednje linije obrane zakona i pravde. Rastrgan između lojalnosti kvartu u kojem je odrastao i policijske zakletve, bivši marinac Hondo ima sve što treba dobar vođa i veza između dva toliko različita svijeta. Njegova elitna jedinica uključuje nekoliko osebujnih boraca protiv kriminala.

David Deacon Kay iskusni je specijalac koji uvijek stavlja tim na prvo mjesto. Jim Street je pomalo bahati novak, ali s puno potencijala. Christina Chris Alonso vješta je agentica i trenerica pasa, a Dominique Luca vrhunski vozač koji ih često izvlači iz riskantnih situacija. Cijeli tim nadgleda Jessica Cortez, pod čijim je vodstvom policija Los Angelesa i čiji odnos s Hondom često ne ide u skladu s policijskim normama.

Najžešći rival Hondove jedinice je još jedan odred specijalaca koji vodi Mumford, agresivni lider koji voli stvari obavljati na svoj način. Ipak, predvođeni vođom koji pozna duh ulica grada, hrabar specijalan tim losanđeleske policije riskirat će život svaki dan kako bi zaštitio svoju zajednicu i spašavao živote.

Glumac Shemar Moore regionalnoj publici najpoznatiji je po ulozi u “Zločinačkim umovima”, a sad se vraća na male ekrane sa “Specijalcima”. Njemu uz bok u vodećim rolama pojavljuju se Stephanie Sigman kao Jessica Cortez, Jay Harrington kao David “Deacon” Kay, Alex Russell kao Jim Street, Lina Esco u ulozi Christine Alonso, Kenny Johnson koji portretira Dominiqua Lucu te Peter Onorati u ulozi Mumforda. Svi glavni likovi imaju ista imena kao iz serijala emitiranog davne 1975. godine.

Prva sezona “Specijalaca” sadržavala je 20 epizoda, ali su naknadno realizirane još dvije. U našoj regiji premijerno će se moći pogledati od 14. veljače u tjednom terminu srijedom u 21 sat, samo na AXN Adriji.

 
Možda ste propustili...

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike