Sport
NK NAŠK

Dvojica otišla, petorica stigla
Objavljeno 6. veljače, 2018.

Nogometaši NAŠK-a odrađuju pripreme za proljetni dio Međužupanijske nogometne lige, gdje, nakon prvog dijela, zauzimaju deveto mjesto s 22 osvojena boda.

Za sada se zna da su našički klub napustila dvojica iskusnih, Tomislav Bošković i Tomas Grgačević (Đakovo), dok su u njegove redove pristigli Tomislav Rukavina (FEŠK), Hrvoje Hendrih (Omladinac V.), Davor Svalina (Mladost ĐS), Stjepan Slivka(Fešk) i Mihael Tomić(Vihor). Prema riječima predsjednika Ota Dudjaka igrački kadar još će pokušati ojačati jednim do dvojicom iskusnih igrača, a u potrazi su za napadačem.

Tu su i dalje Mario Barišić, Dario Bilogrević, Ivan Butković, Stanislav Dardalić, Hrvoje Galinec, Josip Gašparić, Hrvoje Hečimović, Domagoj Koprivčić, Anto Kostreš, Matej Mađaš, Igor Marić, Robert Mikičić, Matko Mikola, Petar Mikšić, Mateo Slivečko, Sven Strakoš i Matej Šprem. Nažalost nema odličnog Mate Grgića, koji se na početku jesenskog dijela prvenstva ozlijedio, tako da je njegov povratak upitan. Našičanima 10. veljače slijedi susret s Papukom kod kuće. Dogovoreni su susreti s Đakovom (14. veljače) u Đakovu, s FEŠK-om (17.veljače ) u Našicama te dan poslije u Feričancima, a 21. veljače susrest će se s Đurđenovcem. Generalka uoči nastavka prvenstva bit će odigrana sa Slatinom. U prvih šest kola Našk je četiri puta domaćin, što je u svakom slučaju dobro za nastavak prvenstva. Od drugih novosti vezanih uz našički klub treba spomenuti kako je nakon ostavke tajnika Karla Kanisa obnašanje te dužnosti povjereno Matiji Horvateku. S. Sobodić

Možda ste propustili...