Tehno
EPSON

Najavio novi i napredniji pisač za tekstil SureColor SC-F2100
Objavljeno 2. veljače, 2018.

Epson predstavlja novi DTG (direct-to-garment) pisač koji omogućuje ispis u visokoj kvaliteti izravno na pamučne majice kratkih i dugih rukava, polo-majice i platnene torbe. Model SureColor SC-F2100 dolazi kao zamjena za aktualan model SC-F2000 te nudi niz poboljšanja i novih značajki koje donose poboljšanu brzinu i pouzdanost rada, smanjeni ukupan trošak vlasništva (TCO) i mogućnost kreiranja vlastita dizajna uz Epsonov softver Garment Creator.

Model SC-F2100 namijenjen je tvrtkama male i srednje veličine koje žele u svoje usluge ubrojiti izravan ispis na odjeću.

Novi DTG pisač podrazumijeva cjelovito Epsonovo rješenje koje uključuje sam pisač, ispisnu glavu, tinte, softver i jamstvo te korisnik može biti siguran da su svi dijelovi konstruirani i pomno testirani kako bi mogli optimalno funkcionirati. Epsonov softverski alat Garment Creator dolazi kao besplatan dodatak s modelom SC-F2100. Taj softver omogućava dodavanje teksta i višestrukih slika, kreiranje korisničkih profila za prilagođavanje slike, nudi mogućnost omiljenih mapa (hot folder) te podršku za CMYK.

Model SC-F2100 funkcionira u režimu automatskog održavanja uz odvojeni uložak za čišćenje te tako znatno smanjuje redovite poslove održavanja. Ima i funkcionalnost uklanjanja prašine za zaštitu ispisne glave. U ponudi je i opcijski držač za jednostavnije namještanje odjevnih predmeta na koje se ispisuje. Epson SC-F2100 bit će dostupan na tržištu od ožujka, 2018.M.R.

Najčitanije iz rubrike