Autoglas
SAVJETUJEMO:

Gumeni tepisi po mjeri za vozilo
Objavljeno 1. veljače, 2018.

Ako još niste postavili, krajnje je vrijeme za gumene tepihe u automobilu, jer zima je tu, a s njom i sav onaj nered koji može završiti u vašem limenom ljubimcu, stoga bolje spriječiti nego poslije čistiti nered.

Uvjereni smo da većina vas u svojim automobilima ima prostirke od tkanine, međutim, u ovo zimsko doba njih bi valjalo zamijeniti gumenima. Njihova prednost zimi više je nego očita. Snijeg, sol, voda, kiša, bljuzgavica, blato – sve ovo može završiti na vašem mekom tapecirungu automobila ako nemate gumeni zaštitni tepih. Ako se kao i mi ubrajate u zaljubljenike u automobile, tada znate kako je kupnja gumenog tepiha izuzetno iritantna. Univerzalni tepisi iz supermarketa malo kome će odgovarati svojim dimenzijama, a o njihovoj kvaliteti također bi se dalo raspravljati. Stoga, ako vam je stalo do izgleda, urednosti i na kraju do očuvanosti vašeg limenog ljubimca, rješenje je tu – gumeni tepisi po mjeri!

Kupnja bez brige

Hrvatski internetski prostor prije koju godinu postao je bogati za iznimno pregledan, ponudom bogat i intuitivan web pod nazivom Autotepisi.hr. Ova trgovina specijalizirala se za prodaju tipskih tekstilnih i gumenih tepiha, kao i gumenih kadica za prtljažnike te druge prateće opreme. U čemu je tajna, pitate se? Tajna je u tipskoj ponudi! Naime, svaki od proizvoda odabire se za točno određeni model vozila koji vozite. Na taj način osigurana je 100-postotna kompatibilnost, najbolja pokrivenost i zaštita, ali i nesumnjivo najbolji mogući izgled. Osim što su proizvodi rađeni po mjeri, Autotepisi.hr jamči i nenadmašnu kvalitetu svojih proizvoda.

Po mjeri

Svi gumeni tepisi i kadice za prtljažnike rađeni su točno po mjeri. Odlikuje ih odlična kvaliteta i dugotrajnost. Zaboravite na ispucale, pokidane i dimenzijama neadekvatne gumene tepihe iz supermarketa. Ovi tepisi stajat će kao saliveni. Osim toga, uz svaki od tepiha stižu i učvrščivači kojima se tepisi fiksiraju za tapecirung automobila. Gumene kadice, odnosno zaštite za prtljažnik, također su rađene po točnoj mjeri automobila, tako da je i u tom djelu vašeg limenog ljubimca osigurana maksimalna zaštita. Sada se vratimo na početak priče i svih onih nabrojanih situacija – uz gumenu zaštitu sve je lakše. Gumene tepihe lako je održavati pranjem i brisanjem, a nema mogućnosti od nakupljanja dlaka, prašine i drugih prljavština. Tražite li beskompromisnu zaštitu za unutrašnjost vašeg automobila – savjetujemo gumene tepihe i kadice za prtljažnik, ali po mjeri! Narudžba je brza i laka, a dostava još brža, stoga ako još nemate – pravo je vrijeme za gumene tepihe.M.Režić

Gumene tepihe lako je održavati pranjem i brisanjem, a nema mogućnosti od nakupljanja dlaka, prašine...

Možda ste propustili...

POPULARAN GRADSKI AUTOMOBIL

Povoljnije do Toyote Axgo X

ODLIČAN POTEZ ORGANIZATORA VRHUNSKE UTRKE

Hrvatski rally veterani na WRC-u

JANICA KOSTELIĆ SUVOZAČICA DVOSTRUKOG POBJEDNIKA WRC RALLYJA CROATIA

Prvakinja asistirala - prvaku