Ekonomija
VALAMAR NUDI NAJBOLJE UVJETE ZA SEZONCE

Evo kako pronaći sezonski posao u jednom od 45 top hotela i kampova
Objavljeno 30. siječnja, 2018.

Valamar Riviera kao najveća turistička kompanija u Hrvatskoj u potrazi je za sezonskim radnicima kojima osigurava najbolje uvjete za sezonski posao u turizmu. Sezonci u Valamaru imaju 20 posto veće plaće od prosjeka u turističkom sektoru. Valamar sezonskim zaposlenicima, ovisno o destinaciji gdje rade, osigurava i smještaj i prehranu. Najveća turistička kompanija u zemlji modernim hotelima za zaposlenike ”Kuća Valamar” ponovo je postavila nove standarde u turističkom sektoru. U Kući Valamar na Krku i u Rapcu zaposlenici su smješteni u sobama s vlastitom kupaonicom, televizorom i hladnjakom, a imaju i tri obroka dnevno. U projekt smještaja za zaposlenike kompanija je u zadnje dvije godine uložila više od 60 milijuna kuna. Ove sezone Kuća Valamar ce biti izgrađena i u Poreču, a u planu su i ostale destinacije.

 

Valamar Riviera nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu i priliku za razvoj karijere u turizmu. Budući da zapošljavamo sezonske radnike iz svih dijelova Hrvatske osiguravamo im kvalitetan smještaj i prehranu na teret poslodavca – poručuju iz Valamara.

Kao lider u odmorišnom turizmu Valamar će ove godine zapošljavati preko 6600 djelatnika, oko 600 više nego prošle godine, koji će raditi u 30 hotela i 15 kampova koji su smješteni u Poreču, Rapcu, na otocima Krku i Rabu te u Dubrovniku. Sezonci koji su u potrazi za poslom trebaju se što prije javiti u Valamar. Prijavu je potrebno ispuniti na web stranici dobarposaouvalamaru.com

 

Za 2018. godinu Valamar nudi 1.200 ugovora za stalnog sezonca i  400 novih ugovora za stalni radni odnos. Biti stalni sezonac u Valamaru znači garanciju zaposlenja najmanje 9 do 12 mjeseci svake od naredne tri godine što znači stabilna i kvalitetna primanja kroz godinu. Kroz trogodišnji period stalni sezonac ima status zaposlenog radnika te produženo mirovinsko i zdravstveno osiguranje. Osim toga, sezonski posao je prvi korak i prema stalnom cjelogodišnjem poslu i razvoju karijere u turizmu kao jednom od najbrže rastućih sektora u zemlji. Valamar je najveći investitor u turizam u Hrvatskoj s ulaganjima u hotele, ljetovališta i kampove koja su premašila četiri milijarde kuna, a s uvjetima rada i plaćama pozicionira se i kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj. P.R.

Možda ste propustili...

POVRĆU LOŠA GODINA, SVE URANILO, KIŠE PREMALO

U plastenicima u travnju 40, zahladnjenje novi stres

GOSPODARSKA NIŠA S VELIKIM POTENCIJALOM

Tržište privatnog zdravstva do 2028. bit će 1 mlrd. eura

KRIZA U POSLOVANJU DODATNO SE PRODUBILA, U SVIM SEGMENTIMA

Njemački proizvođač baterija u problemima

Najčitanije iz rubrike