Sport
VORIJEVO ZBOGOM

Vrijeme je da mladi preuzmu stvar u svoje ruke
Objavljeno 25. siječnja, 2018.

Nakon utakmice mlađi suigrači najviše su ga grlili. Bilo je jasno da je Igoru Voriju iscurila posljednja prilika da se od reprezentacije oprosti s medaljom. Dugo je godina u njoj. S određenim prekidima već 15 godina. I nakon EP-a 2018. odlučio je reći “dosta”.

- Okrećem novu stranicu, nakon 15 godina u reprezentaciji zahvalio bih se svima. Vrijeme je da mladi igrači preuzmu stvari u svoje ruke. Ja ću biti od pomoći u bilo kojem trenutku, najviše što mogu, i siguran sam da će se hrvatski rukomet dizati. Ja im želim svu sreću - poručio je Igor Vori.

Pokušao je pronaći trunku pozitive.

- Treba dignuti glavu gore. Imamo mladih igrača koji su već dokazali da hrvatski rukomet ima budućnost. Treba raditi. Puno raditi. Nije bilo lako, mnogi su nas unaprijed vidjeli u finalu, a nakon Švedske i Bjelorusije već su pomislili da smo gotovi. Teško je bilo. Igrači su bili pod ogromnim pritiskom, ali uspjeli su izdržati. Pokazali smo zajedništvo.

Je li Igor Vori odigrao posljednju utakmicu za Hrvatsku? Hoće li igrati protiv Češke?

- Eh, to je pitanje za izbornika. Utakmica je to koja ništa ne donosi, ali moramo skupiti s glave. Pa da se s pobjedom oprostimo od turnira, zaključio je kapetan hrvatske reprezentacije na odlasku. K. L.

Možda ste propustili...

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

HRGOVIĆ SE PRIPREMA ZA 1. LIPNJA

Meč će trajati nekoliko rundi

Najčitanije iz rubrike