Dome slatki dome
DEKORATIVNE METALNE ZAVJESE

Spoj luksuza, elegancije i industrijskog ugođaja
Objavljeno 25. siječnja, 2018.

Trendovi u svijetu zavjesa osim dezena uvode i nove materijale. Metalne zavjese potpuni su novitet, a svojim atraktivnim izgledom i kreativnošću mogu se uklopiti u svaki prostor. Metalna je zavjesa sastavljena od niza lanaca koji u interijeru djeluju poput mreže. Izrađene su galvaniziranog aluminija te su zbog svojih karakteristika pogodne i za interijere i eksterijere te prostore s visokim postotkom vlage, poput bazena i wellness centara.

Metalni izgled zavjesa spoj je industrijskog ugođaja, luksuza i elegancije. Upravo ta kombinacija ono je što najnoviji trendovi i nalažu. Ove zavjese pružaju neograničene mogućnosti u izboru boja i dezena. Mogu biti jednobojne ili šarene. Specijalna tehnologija omogućuje apliciranje raznih linija, krugova, a time i logotipa, te raznih slika. Jedino je ograničenje dezenima koji se apliciraju mašta!

Ovaj tip zavjesa nudi i raznovrsne načine montaže i izvedbe vodilica, kojima se mogu postići raznovrsni efekti u prostoru. Moguće ih je montirati kao panele, ravne i zaobljene, kao fiksne zavjese, fasadne zavjese, postići različite svjetlosne efekte kombinacijom s rasvjetnim tijelima itd. Mogu poslužiti kao zaštita od sunca, vizualno pregrađivanje prostora ili dekoracija zidova. Rade se po mjeri i želji investitora.

Ovaj tip zavjesa zasigurno može naći svoje mjesto u uređenju hotela, barova, restorana i domova, a ugođaj koji se postiže neusporediv je s bilo kojom klasičnom zavjesom. I.Galović Ninić, dipl. ing.arh

Možda ste propustili...

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEST: EINHELL PICOBELLA

Dovedite lako svoju terasu i okućnicu u red

2

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

3

STANOVANJE : VRTNE OGRADE

Zanimljiva, jedinstvena, ali i vrlo funkcionalna