Osijek
DV “GRLICA”, BILJE

Upisi u predškolu
Objavljeno 23. siječnja, 2018.

Djeca koja nisu polazila vrtić, a ove će godine krenuti u osnovnu školu, trebaju proći program predškole, zbog čega u Dječjem vrtiću “Grlica” u Bilju primaju zahtjeve za upis u program predškole.

Program predškole obvezan je u godini prije polaska u školu, a zahtjevi, kako doznajemo u Općini Bilje, primat će se zaključno do 26. siječnja u Dječjem vrtiću “Grlica”, Ulica Biljske satnije ZNG RH 11a, svakim radnim danom od 10.30 do 13.30 sati te srijedom od 14 do 17 sati.

Kako doznajemo od načelnika Općine Bilje Željka Cickaja, zahtjev za upis podnosi se na posebnom obrascu koji se preuzima u Upravi Dječjeg vrtića “Grlica” ili na vrtićkoj internetskoj stranici.

Potrebno je dovesti dijete koje se upisuje u program predškole, a odluka o upisu bit će objavljena na oglasnim pločama i web-stranici vrtića 31. siječnja. Roditelj je dužan prvog dana programa predati odgojiteljici potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu djeteta.

Sve se ostale obavijesti u svezi s upisom mogu dobiti na telefon 750-144 svakim radnim danom od 8 do 15 sati te srijedom od 11 do 18 sati. D.P.

Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike