Osijek
SPORTSKA DVORANA GRADSKI VRT

2. Dani poslova u turizmu
Objavljeno 17. siječnja, 2018.

Nakon prošlogodišnje prve uspješnice Dana poslova u turizmu, koji su okupili više od 110 vodećih poslodavaca iz turizma i ugostiteljstva, te s više od 14.000 posjetitelja u potrazi za sezonskim zapošljavanjem, i ove će se godine tijekom siječnja i veljače takva manifestacija održati u Osijeku, Zagrebu i Splitu.

Domaćin prve ovogodišnje manifestacije je Osijek, koji će brojne izlagače ugostiti u srijedu, 17. siječnja, u Sportskoj dvorani Gradski vrt, u vremenu od 9 do 15 sati. Oslanjajući se na uspjeh plošlogodišnje manifestacije ići će se i korak dalje, povezujući Dane poslova u turizmu sa segmentom obrazovanja u sklopu “obrazovnog kutka” u kojem će se posjetiteljima predstaviti Hrvatski zavod za zapošljavanje i Ministarstvo turizma te Centri kompetentnosti.

Dani poslova u turizmu nastavit će se 26. siječnja, u Zagrebu, a završna će se manifestacija održati 2. veljače u Splitu.

Dani poslova u turizmu projekt je Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, HZZ-a, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu s ciljem osiguranja bolje vidljivost i zanimanja u turizmu, te mogućnosti zapošljavanja koje pruža turistički sektor. J. Pejaković

Dani poslova u turizmu nastavit će se 26. siječnja u Zagrebu, a završna je manifestacija 2. veljače, u Splitu

Možda ste propustili...

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike