Mozaik
NINA ROMIĆ I SANDRO BASTIANČIĆ

Snimili spot za pjesmu “Bajka”
Objavljeno 16. siječnja, 2018.

Nakon predstavljanja javnosti početkom prosinca prošle godine i pozitivnih kritika koje je pjesma “Bajka” dobila, Sandro Bastiančić i Nina Romić uhvatili su se posla i s ostatkom ekipe marljivo pripremali spot za nju. Sandrina prva kantautorska pjesma tako je pretočena u video koji prati priču ove predivne ljubavne balade.

Nina i Sandro na prvom su zajedničkom projektu pokazali savršenu usklađenost, a njezin je anđeoski glas prenio sve iskrene emocije baš kako je Sandro i zamislio. Bila je to još jedna potvrda njegova nepogrešivog odabira. Dvoje vrhunskih kantautora stvorilo je divnu ljubavnu pjesmu kojom će se uskoro predstaviti i na ovogodišnjem 65. Zagrebačkom festivalu.

“Bajka” je uvertira u Sandrin kantautorski rad koji će nam, ne sumnjamo ni sekunde, iznjedriti još mnogo predivnih skladbi. Trsatska Gradina, jedna od najstarijih fortifikacija u Hrvatskom primorju i omiljena riječka šetnica Molo longo savršeno su se uklopille i besprijekorno odigrale svoje uloge u spotu koji je režirao Igor Modrić, a snimio Robert Klačić. Samo se prepustite i uživajte u nježnom duetu, ispunjenom iskrenim emocijama i onim najvažnijim – ljubavlju! T.K.

Možda ste propustili...

U NOVOJ SERIJI “THOSE ABOUT TO DIE” ROLANDA EMMERICHA

Hopkins kao car Vespazijan

CROATIA RECORDS IZDAO NOSAČ ZVUKA OVOGODIŠNJEG IZDANJA

Objavljene pjesme 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike