Crna kronika
ISTRAGA PROTIV 41-GODIŠNJE ŽENE

Nožem pokušala ubiti muškarca (31)
Objavljeno 15. siječnja, 2018.

RIJEKA - Riječko Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu protiv 41-godišnjakinje iz Rijeke zbog sumnje da je nožem pokušala ubiti 31-godišnjeg muškarca s kojim se nalazila u stanu. Riječko tužiteljstvo u ponedjeljak navodi kako osumnjičenu tereti da je 11. siječnja oko 23 sata, u stanu na području Rastočina u Rijeci, nakon svađe kuhinjskim nožem ubola muškaraca u gornji lijevi dio leđa. Pritom mu je oštetila toraks, pluća i dijafragmu, što je okvalificirano kao teške ozljede opasne za život. Muškarcu je život spašen brzom medicinskom reakcijom i hitnim operativnim zahvatom u KBC Rijeka.

Još nisu poznatu motivi ovog napada, ali se doznaje da je 41-godišnjakinja bila pod znatnim utjecajem alkohola u vrijeme incidenta. Prema tvrdnjama susjeda u zgradi, njezin izvanbračni suprug, s kojim ima troje malodobne djece, nakon što je doživio moždani udar ostao je ovisan o tuđoj pomoći pa je smješten u dom za nemoćne osobe, a još se ne zna tko je muškarac koji je uboden nožem. Osumnjičena je zadržana u istražnom zatvoru, a brigu o djeci preuzeo je nadležni centar za socijalnu skrb.

Kako doznajemo od susjeda, oni nisu previše iznenađeni događajem, kažu da je to bio život u paklu. Ne samo zbog česte galame, vike, opijanja, nevjerojatno loših higijenskih uvjeta u kojima se život odvijao, neplaćenih režija i računa, nego i potpuno nezdravog odgoja maloljetne djece.H

Možda ste propustili...

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

TOMISLAV SVETINA O AFERI “DINAMO 2”

Financijske odluke donosio je Mamić

Najčitanije iz rubrike