Sport
PONOVNO PUNA SPALADIUM ARENA

Grdović zagrijao grla
Objavljeno 14. siječnja, 2018.

Uoči utakmice s Islandom na terenu se pojavio Mladen Grdović. Majstor za stvaranje prave atmosfere ovaj put je zagrijao grla svih hrvatskih navijača koji su stigli u dvoranu bodriti hrvatske rukometaše. “Evo mene, moji ljudi, došo sam vam na bevandu“, pjevao je Grdović. Ali ne na bevandu, nego na poneko pivo i bodriti hrvatske rukometaše stiglo je ponovno 12 tisuća gledatelja. Spaladium Arena i ovaj je put bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Ovacije i pljesak zaorili su se dvoranom kada se na videozidu pojavio kapetan hrvatske reprezentacije Domagoj Duvnjak, koji je apelirao na fair-play, što ipak nije bilo dobro prihvaćeno uoči susreta sa Srbijom. Pljesak Domagoju ovaj put značio je podršku od navijača i želju za brzim oporavkom. Burno su pozdravljeni i ostali hrvatski rukometaši pri predstavljanju igrača. Skupina islandskih navijača smještena iza gola gdje je prvo poluvrijeme branio Mirko Alilović nije se, naravno, ni čula. Ovaj put dostojanstveno, bez i jednoga zvižduka odslušana je islandska himna. A Lijepa naša u jednom zboru, koji je predvodila operna pjevačica.

Kao i prvoga dana, protiv Srbije, na tribinama zapravo nije bilo onih “pravih“ navijača, tzv. tifosa. Roditelji s djecom, kako to volimo opisivati. I stvori se ponovno sasvim lijepa atmosfera. Među hrvatskim zastavama, naravno, brojne su bile one iz Dalmacije, a potom iz Hercegovine. Primijetili smo i jednu zastavu s natpisom Čepin. K. L.

Lino zapjevao

Odličan je bio ponovno odabir pjesama s razglasa, koje su dizale publiku na noge. U jednom trenutku, zanimljivo, primijetili smo da je i Lino Červar na klupi zapjevao jednu od pjesama.

Najčitanije iz rubrike