Sport
LOŠE VIJESTI ZA NAJBOLJEG IGRAČA

Duvnjak otpao za Split,
upitan nastup na EP
Objavljeno 13. siječnja, 2018.

Dugo je trajalo iščekivanje vijesti nakon pregleda ultrazvuka i magnetske rezonance lista desne noge Domagoja Duvnjaka, koji je zbog bolova izašao pred kraj susreta sa Srbijom. Na žalost, vijesti iz splitske bolnice nisu bile dobre. Snimka je pokazala hematom na listu desne noge. Potvrdio je to i liječnik rukometne reprezentacije dr. Krešimir Rotim.

- U splitkoj bolnici odradili smo ultrazvuk i magnetsku rezonancu i utvrđenaje ozljeda i hematom na mišiću lista desne noge. Već smo počeli s fizikalnom rehabiitacijom, pričao je Rotim koji nije htio prognozirati koliko će oporavak potrajati.


Sigurno je da Duvnjak neće igrati do kraja splitske skupine. Povlačenje hematoma traje sigurno nekoliko dana, nakon čega će se doista vidjeti koliko je teška ozljeda.
Stanje s najboljim igračem komentirao je izbornik Lino Červar.
Domagoj otpada za prvi krug natjecanja. Mi idemo dalje, imamo ambicije da ostvarimo naše planove u svakoj utakmici. Koristim prigodu zahvaliti splitskoj publici i pozvati ih da dođu na utakmicu protiv Islanda i da budu naš osmi igrač. Njihova pomoć u ovim trenucima je zaista potrebna, rekao je Červar koji će do nedjelje u 9 ujutro prijaviti zamjenu za Duvnjaka.

Najčitanije iz rubrike