Sport
SRBI ČESTITAJU HRVATSKIM RUKOMETAŠIMA I PUBLICI

Atmosfera je bila vrhunska
Objavljeno 13. siječnja, 2018.
Nakon „minus deset“ nitko od srpskih rukometaša nije mogao ništa drugo reći osim čestitati suparniku na uvjerljivoj pobjedi. Od strane srpskih rukometaša i izbornika Jovice Cvetkovića stizale su i čestitke zbog atmosfere u dvorani.
- Ma nemamo nikakve zamjerke. Nikakvih uvreda sve je bilo vrhunski. Dobro zviždalo se himni, ali na to smo već navikli. Što se tiče utakmice nismo imali jednostavno rješenje.
Mijajlo Marsenić čak se zahvalio hrvatskoj publici.
- Pozitivno sam iznenađen. Želim sreću vašim rukometašima i u nastavku natjecanja.
Žarko Šešum tvrdi kako ambicije Srbije se ne mijenjaju unatoč porazu.
- Naše su ambicije da prođemo skupinu. Nije tragedija izgubiti od Hrvatske. Istina, prevelika je razlika. Moramo se oporaviti i smoći snage za sljedeće utakmice. Atmosfera je stvarno bila vrhunska, odlično je bilo navijanje.
Zamjerke prema publici nije imao Jovica Cvetković srpski izbornik:
- Bilo je odlično. Lijepo je bilo igrati u ovakvoj atmosferi, kakvu igrači obično doživljavaju u svojim klubovima. Sve je bilo OK. I na terenu i na tribinama.
Cvetković se suočio s pitanjem o njegovim izjavama uoči utakmice da će Hrvatska imati pomoć EHF-a.
- Pustite baš sve što pričamo i ne uzimajte nas uvijek preozbiljno. Neke stvari kažemo koje imaju razloga u pripremi utakmice. Naravno, dosta toga ovisi u organizaciji natjecanja o novcima. Ali, vidjeli ste i sami, nisam jednom skočio prema sucima ili nešto prigovarao i razgovarao s njima. O sucima uopće ne razmišljam i to pokušavam prenijeti na igrače. Iskreno, ne mogu reći kako su suci sudili jer se s njima ne opterećujem, rekao je srpski izbornik.K.L.
Možda ste propustili...

MALA ODBOJKA NA REGIONALNOJ RAZINI

Rivalima motiv za dalje, Mursi primat

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

OTVORENO PRVENSTO HRVATSKE ZA PARAATLETIČARE

Županović bio drugi, ali nije posve zadovoljan

Najčitanije iz rubrike