Crna kronika
U KONTROLI SRPSKIH CARINIKA

Na Batrovcima uhitili hrvatskog državljanina s 20 kilograma marihuane
Objavljeno 12. siječnja, 2018.

Mediji u Srbiji objavili su da je na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu s Hrvatskom, Batrovci (s hrvatske strane je Bajakovo), srpska policija u suradnji s Upravom carina u automobilu hrvatskih oznaka pronašla 20 kilograma marihuane. Škoda Superb zagrebačkih registracijskih oznaka kojom je upravljao 34-godišnji hrvatski državljanin G.M. zaustavljena je na izlazu iz Srbije, a detaljnim pregledom carinici i policajci pronašli su 37 paketa zelene tvari za koju se utvrdilo da je marihuana. Paketi s marihuanom umotani u prozirne plastične vrećice bili su skriveni u rezervnom kotaču, zadnjem braniku i spremniku za gorivo.

Beogradski Telegraf doznaje da je G.M. već bio prošao pregled kod srpskih carinika i dao gas da s olakšanjem krene dalje prema hrvatskoj strani granice, na prijelaz Bajakovo, ali je cariniku bio sumnjiv zvuk motora pa ga je zaustavio, pozvao u pomoć kolege pa su pronašli drogu.

G.M. je uhićen zbog postojanja osnovana sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, navodi se u priopćenju srpskog MUP-a, određeno mu je 48-satno zadržavanje i uz kaznenu prijavu bit će priveden u Više javno tužiteljstvo u Srijemskoj Mitrovici. Srpska policija ne navodi iz kojeg je mjesta uhićeni hrvatski državljanin.M.Flego

Možda ste propustili...

OBAVLJEN OČEVID

Bager usmrtio građevinara

TROJE POGINULIH U UTORAK NA HRVATSKIM CESTAMA

Vozač (44) Audija nije bio vezan

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi