Tehno
FOREO PONOVNO MIJENJA SVIJET LJEPOTE

Nova generacija pametnih maski za lice
Objavljeno 12. siječnja, 2018.

Švedski brand FOREO na najvećem je sajmu potrošačke elektronike CES-u u Las Vegasu lansirao svoj najnoviji hi-tech beauty uređaj - UFO, a za svoju narudžbu možete se predbilježiti preko crowdfunding platforme Kickstarter.

FOREO UFO prva je pametna maska za lice koja, kombiniranjem terapije LED svjetlima s krioterapijom, termoterapijom i T-sonic pulsacijama koje se aktiviraju preko pametnog telefona, nudi njegu kože ravnu onoj u kozmetičkom salonu, i to u samo 90 sekundi.

Maske za lice bile su najveći trend u njezi kože 2017. te službeno najpretraživaniji pojam u kategoriji ljepote na Google tražilici, generirajući tako više od 40 % online prodaje za beauty kompanije diljem svijeta. Lansiranjem UFO-a (Ur Future Obsession), FOREO želi pokrenuti revoluciju maske za lice, hvatajući se u koštac s temeljnim problemima, poput ograničenog prodiranja u kožu, lošeg pokrivanja lica i vremena potrošenog na primjenu maske.

“Maske za lice slatki su porok milijuna ljudi, ali je li ležanje pod hladnim mokrim listom papira doista najbolje što možemo učiniti u 2018.?” rekao je izvršni direktor tvrtke FOREO Paul Peroš. “Nakon četiri godine rada na razvoju ovog proizvoda, FOREO dizajneri i inženjeri dokazali su da postoji bolji način. Iskoristili smo najnoviju profesionalnu tehnologiju koja omogućuje terapije kakve u salonima stoje tisuće dolara te ju ukomponirali u UFO uređaj kako bi se osigurala maksimalna iskorištenost potencijala samih maski. Rezultati su nevjerojatni”, zaključio je Peroš.

FOREO UFO (Ur Future Obsession) razvijan je u tajnosti tijekom četiri godine, a danas je tajna napokon otkrivena na CES-u na izložbenom prostoru #43534. FOREO je pripremio interaktivno #WhatTheFOREO iskustvo koje su mogli doživjeti samo oni koji su posebno pozvani, pa su se tako tisuće posjetitelja okupile oko strogo čuvanog UFO skrovišta na CES-u da pogledaju najstrože čuvanu high-tech beauty tajnu. Maloprodajna cijena UFO uređaja je 279 $, dok će se UFO miniuređaj, kao uvodni proizvod u UFO tehnologiju, moći nabaviti već za 179 $. U početnoj fazi prije samog lansiranja korisnici mogu ostvariti uštedu do čak 50 % preko Kickstarter platforme.

Targetirajući epidemiju maske za lice, Kickstarter kampanja se našalila s vremenom koje žene potroše noseći te maske, što je do čak pet dana u azijskim zemljama koje bilježe najveću upotrebu. Kampanja također objašnjava kako FOREO UFO pruža sveobuhvatan tretman lica u samo 90 sekundi, prilikom čega ravnomjerno raspoređuje formulu maske po cijelom licu, dok različiti programi uređaja omogućuju aktivnim sastojcima da penetriraju dublje u kožu za bolje rezultate.M.R.

UFO opcije:

l koristi tehnologiju hiperinfuzije, kombinirajući pritom funkciju zagrijavanja za otvaranje pora, T- Sonic pulsacije koje osiguravaju instantno upijanje aktivnih sastojaka duboko u kožu te krioterapiju za fiksiranje aktivnih sastojaka i učvršćivanje kože

l dostupno je nekoliko LED svjetlosnih terapija koje omogućuju tri fotofacijelna programa uključujući program protiv starenja kože (crveno LED svjetlo), program posvjetljivanja kože (zeleno LED svijetlo) i program protiv akni (plavo LED svijetlo)

l svaki tretman uključuje pažljivo odabranu kombinaciju temperature i intenziteta pulsacija, što omogućuje maksimalni efekt i smirujuću masažu lica.

Najčitanije iz rubrike