Regija
IZLAZI VEĆ 65 GODINA

Novi dizajn i logo Vinkovačkog lista
Objavljeno 11. siječnja, 2018.

VINKOVCI - Vinkovački list, koji izlazi već 65 godina, danas će se na kioscima pojaviti u novom, redizajniranom izdanju i s novim logom, što je prvi korak u promjene nabolje ne samo u listu već i na radiju, koji se emitira 60 godina, i na portalu novosti.hr. Kako kaže Mirjam Jukić, od 1. siječnja direktorica medijske kuće Novosti, u sklopu koje je Vinkovački list, radiopostaja i portal, redizajnom lista i promjenom loga, uskladili su ovu popularnu vinkovačku tiskovinu s grafičkim standardima koji su trenutno aktualni. Otud i plava boja koja prevladava logom i novom naslovnicom, jer prema mišljenju grafičke struke, plava boja je najzahvalnija za prijelom novina.

- Autor novog loga je Ivan Gale iz tvrtke Promo Cibalae, a ista ekipa, u suradnji s grafičkim urednicima lista, izradila je cjelokupni redizajn. Glavna urednica, Marija Gerovac, naglasak daje na gospodarske i aktualne gradske teme, gdje pratimo sva događanja, od Gradskog vijeća do gradonačelnikovih susreta i sastanaka s gospodarstvenicima ili gostima grada - kaže Mirjam Jukić.

- Preobrazba radija ići će u smjeru radioformata Antena Zagreb. Pozvali smo mlade na audiciju za radijske voditelje i svi zainteresirani mogu nam se javiti do 15. siječnja, jer radio želimo vratiti mladima i želimo mlade u eteru - kaže Mirjam Jukić. M. Flego

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana