Tehno
ADATA

Predstavlja iOS OTG USB flash pogon i-Memory AI720
Objavljeno 11. siječnja, 2018.

ADATA je predstavila flash pogon i-Memory AI720 koji je tanak i atraktivnog izgleda, AI720 certificiran je prema Appleovu MFi programu, debeo je samo 7,5 mm i dolazi s priključcima Lightning i USB 3.1.

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj funkciji istovremenog spremanja i snimanja 4K videozapisa, videosnimke visoke razlučivosti više neće zauzimati puno mjesta na vašem mobitelu. AI720 podržava jaku enkripciju i konstruiran je tako da zahvaljujući tehnologiji nanopremaza odolijeva vlazi i prašini te se bezbrižno koristi u pokretu. Ovaj je uređaj dostupan u kapacitetima od 32 GB, 64 GB i 128 GB u zlatnoj i sivoj boji.

AI720 je lagan, tanak i prekrasnog oblika, pa je tako savršen dodatak uređajima sa sustavom iOS. Dolazi s duljim priključkom Lightning kako bi idealno odgovarao iOS uređajima čak i ako su njihove korice posebno debele ili podstavljene. A osim što ga čini elegantnim, površina od pjeskarenog metala čini ovaj uređaj i otpornim na otiske prstiju. AI720 dostupan je u dvije moderne boje, zlatnoj i sivoj, zbog urbanog dojma.

S USB3.1 priključkom AI720 nudi performanse čitanja do 90 MB/s, dok uz priključak Lightning nudi brzine do 20 MB/s u kompaktnim dimenzijama, trenutačno prebacujući podatke s jednog uređaja na drugi. Videozapisi u razlučivosti 4K mogu se snimati izravno na AI720. Korisnici mogu preko ekskluzivne aplikacije tvrtke ADATA i-Memory s mogućnostima upravljanja datotekama uživati u videozapisima s izvornim titlovima tijekom svakodnevnog putovanja na posao i s posla.

AI720 krasi najnovija tehnologija nanopremaza s ugrađenim značajkama usporedivim s certifikatom IP54 protiv prašine, vode i korozije, pa će vaši podatci biti sigurni i ako slučajno taj pogon zalijete nekim pićem. AI720 podržava enkripciju datoteka i tako omogućuje korisnicima postavljanje lozinke za svaku pojedinu povjerljivu datoteku – stoga nema zabrinutosti zbog curenja podataka ako izgubite AI720. U suradnji s ADATA-inom aplikacijom i-Memory AI720 omogućuje sigurnosno kopiranje sadržaja s vašeg uređaja, i to jednim dodirom: jednostavno označite i kliknite, a aplikacija će učiniti ostalo da bi vam uštedjela vrijeme i trud.M.R.

Najčitanije iz rubrike