Mozaik
BEČKI SAJAM TURIZMA 11. - 14. SIJEČNJA

Među 800 izlagača naći će se i Hrvatska
Objavljeno 10. siječnja, 2018.

Iako je i u Beču u siječnju najčešće hladno i sivo, postoji ipak jedno mjesto gdje se može uživati u ljetnom ugođaju. Riječ je o bečkom sajmu turizma koji će se održati od 11. do 14. siječnja ove godine i na kojem će sudjelovati više od 800 izlagača iz 80 zemalja svijeta. Zimsko vrijeme zapravo i jest pravo vrijeme za rezerviranje godišnjeg odmora. I to onog ljetnog. Jer iako u ovo doba godine mnogi prvo pomišljaju na skijanje, pripreme za sezonu putovanja 2018. u punom su jeku.

Bečki sajam turizma svojom jedinstvenom ponudom posjetitelje želi animirati da poduzmu ono što su oduvijek željeli. Stoga će više od 800 izlagača iz cijelog svijeta u okviru ovog sajma predstaviti svoju ponudu godišnjih odmora, putovanja i aktivnosti u slobodno vrijeme. Nigdje drugdje u Austriji posjetitelji ne mogu naći tako opsežnu i svestranu ponudu, počevši od gradskih putovanja, preko obiteljskih putovanja do avanturističkog godišnjeg odmora ili wellnessa.

Osim turističkih destinacija iz cijelog svijeta posjetiteljima će biti ponuđen i veliki broj domaćih, austrijskih odredišta. Veliki inozemni partner bečkog sajma turizma 2018. je Španjolska, koja će se predstaviti sa šest destinacija. Na sajmu će se i ove godine predstaviti Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica grada Zagreba te još jedanaest izlagača iz Hrvatske koji će biti okupljeni na štandu A0175.

Kao popratni program sajma najavljeni su brojni glazbeni nastupi, kulinarske prezentacije egzotičnih jela te nagrade igre koje će najsretnije odvesti u daleke zemlje svijeta. Uz ulaznicu za sajam turizma svaki posjetitelj moći će razgledati i najveći sajam automobila u Austriji u paviljonima C i D te dobiti 30 posto popusta na ulaznicu za muzej voštanih figura „Madam Tussauds“. Dnevna ulaznica za sajam iznosi 12,50 eura. T.K.

Veliki inozemni partner bečkog sajma turizma 2018. je Španjolska

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike