Autoglas
GUŽVA NA PARKIRALIŠTU AUTOMOBILA ŠKOJO U OSIJEKU

Isporučena 22 Suzuki Swifta za maloprodajnu mrežu Mlinara
Objavljeno 9. siječnja, 2018.

Novi Suzuki Swift postao je urbani oslonac najveće pekarske industrije u Hrvatskoj. Tehnički direktor Mlinara, Mario Popijač, preuzeo je ključeve 22 Suzuki Swifta 1.2 GL+ u osobnoj i cargo izvedbi, a koja će biti korištena za potrebe ambulantne dostave u središtima većih hrvatskih gradova i kao logistika prodajnim menadžerima koji upravljaju dijelovima maloprodajne mreže.

- Mlinarovi maloprodajni timovi već imaju veliko iskustvo sa Suzukijevim malim gradskim automobilima jer su godinama u floti koristili različite izvedbe Splasha. Upravo su ta iskustva bila presudna kod nove odluke o obnovi voznog parka. Swift u najnovijem izdanju naprosto je idealan oslonac u svakodnevnom poslu jer u mnogočemu optimizira dinamične poslovne zadatke tijekom radnog vremena, obzirom na to da je dovoljno velik i dovoljno snažan za prometne borbe u gradskim gužvama i vječnom nedostatku parkirališnih prostora - dodaje Popijač.

Siniša Putar, voditelj prodaje Suzukija u Automobilima Škojo, predajući ključeve nove flote plavih Swiftova s dominantnim zlatnim Mlinarovim srcima, objasnio je da model 1.2 GL+ karakterizira motor s hitrim i eksplozivnim ubrzanjem te pruža izvrsnu ravnotežu između potrebe za snagom i učinkovitošću kod potrošnje goriva. Novokonstruirani prednji i stražnji ovjes podupire okretnost i emotivno iskustvo vožnje, pružajući izravno upravljanje, kontrolu i kvalitetu vožnje, po čemu je Swift poznat. Čvrst je, ali i udoban. Praćenje željenog smjera i zavoja, brzi odgovor na upravljač i izuzetna stabilnost još su dorađeniji s ciljem većeg zadovoljstva u vožnji.

Sjajne performanse pri vožnji u zavojima omogućuju vozačima da lako drže svoju ciljanu putanju. Swift je stvoren s pažnjom posvećenom svakom detalju pogonskog sklopa i platforme u cilju daljnje evolucije iskustva vožnje. I danas je, između ostaloga, idealan oslonac razvojnim planovima jedne od najvećih hrvatskih industrija.M.Bugarić