Mozaik
“IGRA PRIJESTOLJA”

Posljednja sezona tek 2019. godine
Objavljeno 7. siječnja, 2018.

Osma i posljednja sezona serije "Igre prijestolja" počet će se prikazivati 2019. godine, službeno je objavio HBO, razočaravši fanove koji su prikazivanje priželjkivali tijekom tekuće godine. U priopćenju TV mreže ne navode se precizni datumi prikazivanja predstojećih šest epizoda, prenosi Hollywood Reporter.

Produkcija osme sezone počela je u listopadu, a ranije su tvorci serije David Benioff i Dan Weiss američkim medijima kazali da na posljednjoj sezoni kane raditi godinu i pol dana.

Navodno će epizode osme sezone trajati nešto duže od dosadašnjih, u prosjeku po 80 do 90 minuta. Snimanje će trajati do kraja ljeta, nakon čega slijedi postprodukcija, zbog čega je nemoguće pripremiti sezonu do kraja 2018. godine.

Najpopularnija HBO-ova serija dosad je osvojila Zlatni globus i 38 Emmyja, svrstavši se među najnagrađivanije serije u povijesti dodjele nagrade Emmy. HBO je ranije najavio da se priprema pet spin-off serija. Dugo razdoblje između prikazivanja dviju sezona omogućit će autoru Georgeu R.R. Marinu da dovrši jednu ili dvije nove knjige iz serijala "Igara prijestolja", na kojima, kako je rekao u srpnju prošle godine, radi. H

Možda ste propustili...

TIBOR KARAMEHMEDOVIĆ NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

Nakon festivala idu još dva singla i izbacujem soloalbum

IZRAELSKI MEDIJI OTKRILI

Madonna kao gošća na Eurosongu?

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SAJAM VJENČANJA U TC PORTANOVA OSIJEK

Zvijezde nosile reviju za pomoć djeci s autizmom

2

ODRŽANO 20. ZIMSKO SPREMANJE

U Antinu prikazana ljepota zimskog crkvenog ruva

3

DESET GODINA ORAHOVAČKE UDRUGE

Red vitezova Ružice Grada bilježi jubilej