Dome slatki dome
LIFESTYLE - NOVE PERILICE RUBLJA

Upola kraće vrijeme pranja
Objavljeno 14. prosinca, 2017.
Vrijeme pranja kraće je za 50 posto, a potrošnja energije za 20 posto bez smanjenja učinkovitosti

U samom središtu stroja za pranje rublja WW8800M je Samsungova ekskluzivna QuickDrive tehnologija, koja potrošačima omogućuje da dramatično smanje vrijeme potrebno za pranje rublja, čak upola.

Na postavki Super Speed dnevna količina rublja završava s pranjem za samo 39 minuta, nudeći potrošačima rješenje za uštedu vremena koje su oduvijek željeli, a do sad nisu imali, bez smanjenja performansi pranja, energetske učinkovitosti, njege tkanine i trajnosti.

– QuickDrive donosi preobrat u pranju rublja, dramatično skraćujući vrijeme potrebno za pranje te na taj način potrošači imaju više vremena za uživanje – rekao je B.S. Suh, izvršni potpredsjednik poslovne jedinice Digital Appliances u Samsung Electronics.

Čišćenje i njega

– Novi stroj za pranje rublja WW8800M koristi QuickDrive tehnologiju kako bi pružio brzu i moćnu učinkovitost pranja, s nizom tehnologija i pametne funkcionalnosti koje olakšavaju pranje rublja.

Samsungova QuickDrive tehnologija smanjuje vrijeme pranja za 50 posto, a potrošnju energije za 20 posto bez smanjenja učinkovitosti čišćenja. Njegov jedinstveni bubanj Q-Drum sastoji se od velikog glavnog bubnja i stražnje ploče koja se okreće zasebno. Za razliku od konvencionalnih strojeva koji tijekom ciklusa odjeću pomiču gore-dolje, WW8800M pomiče odjeću od vrha do dna bubnja, a stražnja ploča uvodi pokret kojim se odjeća miče naprijed-nazad. Tako nastaje ovo revolucionarno dinamično djelovanje potaknuto dvostrukim silama koje brzo, nježno i temeljito uklanjaju prljavštinu kako bi pružile intenzivan i potpun ciklus pranja.

Usto, Samsungovu izvanrednu QuickDrive tehnologiju nezavisno je testirao Intertek, najveća svjetska organizacija za testiranje i inspekciju. Intertek je potvrdio da QuickDrive tehnologija pruža istu razinu performansi čišćenja i njege tkanina kao i postojeći proizvodi, dok istovremeno smanjuju vrijeme pranja.

Novi WW8800M također ima mnoge odlične Samsungove tehnologije za pranje, kao što je EcoBubble, koji omogućuje snažnu učinkovitost pranja miješanjem zraka i vode kako bi se stvorili mjehurići deterdženta koji prodiru u tkanine brže i povećavaju učinke deterdženata čak i pri niskim temperaturama. Tijekom ciklusa pranja QuickDrive nudi niz pametnih i praktičnih značajki. WW8800M koji je spreman za IoT dolazi s AI pomoćnikom pod nazivom Q-rator, koji ima tri ključne pametne značajke koje pomažu u upravljanju rubljem na praktičniji način.

Laundry Planner omogućuje potrošačima da upravljaju vremenom završetka pranja rublja, dajući im slobodu da dnevni raspored organiziraju prema svojim uvjetima. Laundry Recipe značajka daje automatske preporuke za optimalne cikluse pranja na temelju informacija kao što su boja, vrsta tkanine i stupanj onečišćenja koju je unio korisnik, čime se eliminira potreba za nagađanjem o tome koji je ciklus najbolji. HomeCare Wizard prati stroj za rublje daljinski i proaktivno upozorava korisnike o potencijalnim problemima te pruža brzu podršku za rješavanje problema.

WW8800M također dolazi s inovativnim Samsungovim AddWash značajkama koje korisnicima omogućuju dodavanje odjeće bilo kad tijekom ciklusa. Od zaboravljene čarape do osjetljivog odjevnog predmeta3 koji se treba ubaciti kasnije u ciklusu, a AddWash čak dopušta korisnicima dodavanje deterdženta ili omekšivača naknadno. Kombinacija značajki Q-rator i AddWash stvara sinergični učinak koji osigurava dodatnu praktičnost i pojednostavnjuje pranje.

Manje buke

Naposljetku, WW8800M je dizajniran za dugotrajnu izvedbu. Opremljen Samsungovom Digital Inverter tehnologijom, WW8800M smanjuje buku i pomaže u smanjenju potrošnje energije, dok istovremeno pruža izvanrednu izdržljivost4, čime se omogućuje održavanje izvanrednih performansi pranja i njege tkanina. Usto, WW8800M nudi različite značajke za uštedu energije, uključujući mogućnost uštede do 50 posto više energije od najvišeg standarda energetske učinkovitosti A+++ za ciklus pranja.5 Također koristi Ceramic Heater+ s novom vrstom anti-adhezijskog premaza koji osigurava do 55 posto manje nakupljanje kamenca od konvencionalnih keramičkih grijača6, pomažući da grijač održi svoje performanse dulje s više izdržljivosti.M.Režić

Najčitanije iz rubrike