Sport
DINO SKENDEROVIĆ

Na proljeće povratak na travnjak nakon dvije godine
Objavljeno 13. prosinca, 2017.

Vezni igrač Belišća Dino Skenderović izbiva s travnjaka već pune dvije godine. Sigurno je i njegovo neigranje jedan od razloga slabijih plasmana Belišća. U posljednjoj utakmici jesenskog dijela prvenstva, protiv BSK-a iz Bijelog Brda, u sezoni 2015/2016. ozlijedio je natkoljenični mišić aduktor. U prvi mah ozljeda se smatrala lakšom, međutim nije bilo tako.

- Bio sam na pregledima u Osijeku, Zagrebu, Vukovaru, Daruvaru i Slavonskom Brodu i svako liječničko mišljenje bilo je drukčije. Svako je imao svoju dijagnozu ozljede. Nakon dva-tri tjedna fizikalne terapije bol bi nestajala, a kada bih imao novo opterećenje, bol bi se ponovo vraćala - pričao je Skenderović, kojem su puno pomogli nogometni prijatelji.

- Prijatelji Domagoj Vida i Ives Čakarun preporučili su mi da odem u privatnu bolnicu Sveta Katarina. Primio me je dr. Trpimir Vrdoljak i nakon detaljnih pregleda utvrdio kako moram na operaciju. Radilo se o artroskopiji kuka sa šivanjem labruma. Bol je nestala i sada čekam zeleno svjetlo da počnem trenirati. Kako je to privatna klinika, a operacija skupa, priskočili su mi u pomoć prijatelji. Zato bih ovom prilikom zahvalio upravo Domagoju Vidi, Ivesu Čakarunu, ali i Gradu i klubu na financijskoj pomoći.

Svakodnevno ste pratili treninge i prvenstvene utakmice suigrača?

- Kao i svi u klubu, nisam zadovoljan igrama i posljednjim mjestom na tablici. U prijelaznom roku treba se pojačati s dva-tri dobra igrača i siguran sam da će klub izići iz ove krize vrlo brzo.

Kada se očekuje konačni povratak na teren?

- O tome odlučuje isključivo dr. Vrdoljak. Osjećam se odlično i nadam se da će to biti što prije. Moja procjena je ne na početku zimskih priprema, ali vjerujem da bih tijekom proljeća konačno mogao na travnjak - zaključio je Dino Skenderović. Z.Kaptalan

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike