Mozaik
SLAVONSKI BOŽIĆ ROTARY KLUBA

Humanitarni koncert tamburaške glazbe
Objavljeno 12. prosinca, 2017.

Čarobno okruženje, žive jaslice i veseli izvođači očekuju posjetitelje na tradicionalnom humanitarnom koncertu Rotary kluba Osijek, pod nazivom Slavonski Božić, ove nedjelje od 19 sati u HNK-u Osijek. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni HNK-a po cijeni od 100 kuna.

- Prikupljenim donacijama koje su nužne za organizaciju koncerta Rotary klub želi obnoviti i opremiti bar jedno javno dječje igralište u Osijeku prema suvremenim europskim standardima o sigurnosti djece. Odabrat ćemo jedno ili više igrališta u onoj gradskoj četvrti koja nema toliko obnovljenih iogrališta, a prikupljena sredstva bit će namijenjena i za postavljanje zaštitnog sloja na sprave koji će spriječiti ozljedu djece - rekao nam je Ivan Miškulin, predsjednik Rotary Cluba Osijek.

Posjetitelji će imati priliku svjedočiti svim bogatstvima Slavonije, raskoši i ljepoti tamburaške pjesme. Osim legendarnih imena hrvatske glazbene scene kao što su Stjepan Jeršek Štef, Boris Ćiro Gašparac, Vera Svoboda i Šima Jovanovac, ujedno i izvršni producent događaja, među izvođačima će se naći i dječji zbor Vukovarski golubići, koji okuplja djecu uzrasta od četiri do 12 godina i djeluje od 2001. Do sada je u članstvo zbora bilo uključeno nešto više od tri stotine djece, a danas zbor broji pedesetak članova s područja Vukovara i okolice, a i iz Osijeka. A. Andrejek

Među izvođačima će se naći i dječji zbor Vukovarski golubići

Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

U SUSRET PREMIJERI FILMA

Spot Kultur Shocka

Najčitanije iz rubrike