Crna kronika
HGSS POŽEGA SPASILI ŽENU

Staricu pothlađenu pronašli u kanalu
Objavljeno 11. prosinca, 2017.

KOTURIĆ - Potraga za 82-godišnjom ženom koja je nestala u blizini mjesta Koturić u širem području Pakraca, uspješno je okončana. Kako stoji u priopćenju Hrvatske gorske službe spašavanja - stanica Požega, starica je zadnji put viđena u četvrtak, oko 15 sati, a nestanak je prijavljen policiji oko 22 sata, jer se žena nije vratila u kuću.

Žena živi u zabačenom mjestašcu Koturić, koje je prema posljednjem popisu stanovništva imalo samo 11 stanovnika. Mjestašce se nalazi na obroncima Ravne gore, planine između Psunja i Papuka. U jutarnjim satima u petak, Županijski centar 112, o nestanku žene obavijestio je članove HGSS-a - stanica Požega koji su odmah, u 6.50 sati otišli u Koturić. Potraga je krenula kod staričine kuće, a uz osam pripadnika HGSS-a, u akciji su sudjelovala i četiri policajca i jedan lovac. Nakon detaljne pretrage brdovitog i šumovitog terena, starica je pronađena oko 200 metara od kuće kako leži u kanalu. Ženi je bilo ozlijeđeno koljeno, i bila je pothlađena, pa su je pripadnici HGSS-a prekrili folijom, a potom i dekom.

Kako žena nije mogla stati na noge, nakon ukazane prve pomoći na mjestu pronalaska nosilima je prenesena do kuće gdje su je preuzeli djelatnici hitne pomoći i odvezli u bolnicu.M.Bugarić

Ozlijeđena starica pronađena je oko 200 metara od kuće

Možda ste propustili...

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

TOMISLAV SVETINA O AFERI “DINAMO 2”

Financijske odluke donosio je Mamić

Najčitanije iz rubrike