Ekonomija
BOŽIĆNO NATJECANJE KAUFLAND ŠKOLA VOĆA I POVRĆA

Osnovna škola Đuro Pilar iz Slavonskog Broda pobjednik božićnog natjecanja Kaufland škola ViP
Objavljeno 8. prosinca, 2017.

Podsjećamo, tvrtka Kaufland Hrvatska k. d. osnovnim školama koje su pobijedile u natjecanju u svibnju svakog tjedna daruje svježe voće i povrće, i to do kraja školske godine 2017./2018.
Kaufland se odlučio osigurati dovoljnu količinu voća i povrća tjedno za svako dijete u 24 škole diljem zemlje, što su ukupno 2,5 tone tjedno, a dosad je donirano gotovo 35 tona svježeg voća i povrća.


Od 23. studenog do 6. prosinca 2017. sve Kaufland škole ViP bile su pozvane na sudjelovanje u božićnom natjecanju. Zadatak je bio kreirati digitalnu božićnu čestitku koja je na bilo koji način povezana s Kauflandom, postaviti je u Facebook grupu i sakupiti najveći broj lajkova.
Pobjednik ovogodišnjeg natjecanja s ukupno 799 osvojenih lajkova je Osnovna škola Đuro Pilar iz Slavonskog Broda. Kao glavnu nagradu, ova je škola osvojila zabavni nastup poznatog iluzionista Luke Vidovića!


„Svaka donacija svježeg voća i povrća našim partnerskim školama nas veseli. Stoga smo odlučili svim Kaufland školama ViP prije Božića darovati mali božićni poklon: božićne ukrase za školu. A svim Kaufland školama ViP koje su sudjelovale u ovom natjecanju darovat ćemo uz božićne ukrase i božićne slatkiše“, izjavila je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.


Sigurni smo da će Kaufland škole ViP u ovo predbožićno doba posebno zablistati.

Najčitanije iz rubrike