Sport
“RONDAŠICE” USPJEŠNE I U SLOVENIJI

Iva Janjić opet odradila vježbe za najviše ocjene
Objavljeno 6. prosinca, 2017.

Do Nove godine još je nešto manje od mjesec dana, ali osječke ritmičarke već su odradile Novogodišnji turnir. Članice KRŠG-a Rondo protekloga su vikenda gostovale na Novogodišnjem Moste turniru iz kalendara FIG-e u Ljubljani, a kad Osječanke negdje odu, kući se obično vrate s medaljama. Tako je bilo i nakon kratkog gostovanja u Sloveniji.

Ponovno je briljirala Iva Janjić koja se tri puta penjala na pobjedničko postolje i svaki put na najvišu stepenicu. Iva je među ritmičarkama 2007. godišta osvojila prvo mjesto u višeboju, bez rekvizita u obruču. Dvije godine starija Lorena Jelošek ostala je bez postolja, jer je bila sedma u višeboju i obruču te peta u vježbi s čunjevima. Barbara Čuljak (2006.) završila je sedma u višeboju i bez rekvizita, te šesta u obruču. Patricija Mate (2004.) uzela je srebro u vježbi s loptom, dok je u obruču i višeboju bila osma. Helena Slovaček je u minikonkurenciji (2009.) u vježbi bez rekvizita ostala korak do postolja, na četvrtom mjestu, a isti je rezultat ostvarila i Paula Vujnovac (2008.).

Članice kluba ritmičke gimnastike Rondo nastavljaju sa sjajnim rezultatima, nakon Ljubljane nemaju mnogo vremena za treninge u Osijeku, jer već nadolazećeg vikenda njihova trenerica Branka Stojković vodi ih na jako natjecanje u Budimpeštu, a to će za “rondašice” biti i posljednje natjecanje u 2017. godini. I. Li.

Možda ste propustili...

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

Najčitanije iz rubrike