Osijek
KLINIKA ZA PEDIJATRIJU KBC-A OSIJEK

Ina donirala 80.000 kn, a hokejaši Medveščaka poklone mališanima
Objavljeno 7. prosinca, 2017.

Zahvaljujući donaciji Ine od 80.000 kuna Zavod za neonatologiju i neonatalnu intenzivnu medicinu Klinike za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Osijek bit će ne samo obnovljen već će dobiti i novi namještaj.

Donaciju je jučer Jasminki Milas Ahić, pomoćnici ravnatelja za kvalitetu osječkog KBC-a, uručio Tvrtko Perković, operativni direktor Ine, tvrtke koja je i prošle godine donirala Kliniku medicinskim aparatima.

- Živimo život u zajednici i drago nam je da možemo podići kvalitetu bolničkog tretmana, a suradnja će se nastaviti i dalje – rekao je Perković, dok je Milas Ahić rekla kako će se iznos iskoristiti za obnavljanje i uređenje prostora Zavoda koji koristi najranjivija grupa pacijenata. U ime Zavoda zahvalila je i voditeljica, dr. med. Mirna Sipl, dodajući da će Zavod dobiti nove kadice i mjesta za previjanje bolesne novorođenčadi, a obnovit će se i boksovi u rodilištu, što će podići higijenski standard, vrlo važan za ovu ranjivu populaciju.

Male pacijente koji trenutno borave na Klinici jučer su iznenadili i igrači KHL Medveščak koji su im uručili prigodne poklone. Bili su tu i nezaobilazni Crveni nosovi Klaunovi doktori. Pjesmom i veseljem uveličali su ovu donaciju, inače prigodno održanu za Svetog Nikolu, što je iznenadilo sve tamošnje male bolesnike. M. Mihelić

Možda ste propustili...

AIESEC-OVI STUDENTI NA RAZMJENI ORGANIZIRALI HUMANITARNU TOMBOLU

Uz dobru zabavu prikupljeno 1200 kuna

GRAD PRODAJE PET GRAĐEVINSKIH ZEMLJIŠTA

Plac za kuću već od 33.000 kn

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

HRVATSKA LIJEČNIČKA KOMORA NE SLAŽE SE S KBC-OM

Povjerenstvo odlučilo: Dr. M. Rosso nije učinila pogrešku

2

ZELENA OAZA UDALJENA PET KILOMETARA OD OSIJEKA

Stara Drava - jedno od
najboljih ljetnih izletišta

3

GODIŠNJI ODMORI U OBITELJSKOJ MEDICINI

Više od 3000 pacijenata na jednog liječnika!

oglas