Osijek
KLINIKA ZA PEDIJATRIJU KBC-A OSIJEK

Ina donirala 80.000 kn, a hokejaši Medveščaka poklone mališanima
Objavljeno 7. prosinca, 2017.

Zahvaljujući donaciji Ine od 80.000 kuna Zavod za neonatologiju i neonatalnu intenzivnu medicinu Klinike za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Osijek bit će ne samo obnovljen već će dobiti i novi namještaj.

Donaciju je jučer Jasminki Milas Ahić, pomoćnici ravnatelja za kvalitetu osječkog KBC-a, uručio Tvrtko Perković, operativni direktor Ine, tvrtke koja je i prošle godine donirala Kliniku medicinskim aparatima.

- Živimo život u zajednici i drago nam je da možemo podići kvalitetu bolničkog tretmana, a suradnja će se nastaviti i dalje – rekao je Perković, dok je Milas Ahić rekla kako će se iznos iskoristiti za obnavljanje i uređenje prostora Zavoda koji koristi najranjivija grupa pacijenata. U ime Zavoda zahvalila je i voditeljica, dr. med. Mirna Sipl, dodajući da će Zavod dobiti nove kadice i mjesta za previjanje bolesne novorođenčadi, a obnovit će se i boksovi u rodilištu, što će podići higijenski standard, vrlo važan za ovu ranjivu populaciju.

Male pacijente koji trenutno borave na Klinici jučer su iznenadili i igrači KHL Medveščak koji su im uručili prigodne poklone. Bili su tu i nezaobilazni Crveni nosovi Klaunovi doktori. Pjesmom i veseljem uveličali su ovu donaciju, inače prigodno održanu za Svetog Nikolu, što je iznenadilo sve tamošnje male bolesnike. M. Mihelić

Možda ste propustili...

ZLATNE MLADE PLESAČICE KOD VRKIĆA

Grad će ubuduće više ulagati u Shine

ZAVRŠAVA MJESEC HRVATSKE KNJIGE U ČEPINU

Danas izložba rukotvorina i nakita

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OŠ “TIN UJEVIĆ”: UČENIK PRIJETI DA ĆE UBITI KOLEGE I SEBE

"Stavio je djetetu skalpel pod grlo, dok je on tu, naša djeca neće u školu"

2

OD 30. STUDENOGA DO KRAJA PROSINCA

Advent 2018. na trima lokacijama: Središnji program u Parku kralja Petra Krešimira IV.

3

PROJEKT KBC-A, MINISTARSTVA ZDRAVSTVA I OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

Barake su prošlost, Klinika za
psihijatriju u novom prostoru

oglas